Acasa Actualitate-InternaSocial Parada a chelnerilor, cameristelor si bucatarilor pe Litoral, de 1 Mai

Parada a chelnerilor, cameristelor si bucatarilor pe Litoral, de 1 Mai

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Cateva sute de chelneri, cameriste si bucatari din hotelurile de pe Litoral, imbracati in costumele de lucru, vor marsalui prin statiunile de la Marea Neagra pe data de 1 Mai, pentru a demonstra „forta” turismului din zona.

„Pe 1 mai va fi organizata parada litoralului romanesc, adica o demonstratie in forta a operatorilor din statiunile turistice de la Marea Neagra”, a spus, Corina Martin, presedintele ANAT, informeaza Mediafax.

Astfel, vor defila cateva sute de chelneri, receptioneri, cameriste, barmani, bucatari, ghizi, animatoare, DJ, marinari, salvamari si ansambluri de dansuri multientnice din Constanta.

Convoiul va fi insotit prin statiuni de fanfara Marinei, alaturi de actori si clovni.

Parada va incepe la ora 10 dimineata, in Constanta, unde va fi organizat si un spectacol, apoi va pleca spre Mamaia, dupa care se va deplasa cu autocarele catre Eforie si Neptun, unde va avea loc un alt spectacol.

„Ne-am gandit sa organizam aceasta parada pentru ca la bulgari nu se intampla nimic de 1 Mai pe litoral. Acum este momentul nostru. Noi iesim la lupta in forta”, a mai spus Corina Martin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult