Acasa Actualitate-InternaSocial Parada elevilor: 20.000 de tineri şi petardele de pe Calea Victoriei (video)

Parada elevilor: 20.000 de tineri şi petardele de pe Calea Victoriei (video)

scris de A.P.
740 Afisari

Peste 20.000 de tineri au făcut spectacol în centrul Capitalei de ziua elevilor bucureşteni. Circulaţia a fost blocată mai multe ore, cât timp tinerii au defilat pe Calea Victoriei arătând că sunt mândri de şcoala lor.

Este al patrulea an cand are loc parada elevilor, menita sa le insufle tinerilor atasamentul fata de scoala si, in cel mai bun caz, pofta de invatat. In timp ce mii de elevi au scandat cu entuziasm si s-au distrat copios, au fost si cateva sute de teribilisti, care s-au purtat ca pe maidan. Dacă unii elevi au vrut să arate că sunt mândri de şcoala lor, alţii au găsit momentul perfect pentru a protesta împotriva uniformei şcolare, astfel că parada elevilor s-a transformat mai mult în parada modei.

„Suntem suporteri si le avem cu cantatul. El e rapidist, eu stelist. Dar ne intelegem ca fratii”, a spus unul dintre elevi. Si tot pe stadion s-a crezut si un elev care a lansat, in miezul adunarii, o petarda fumigena. A primit rapid de la jandarmerie o lectie importanta. Si a dus parintilor, ca amintire, o amenda usturatoare. Momentul a taiat multora cheful de afirmare, mai ales ca erau destule surse de divertisment. Dupa trei kilometri de mars, pana in Piata Constitutiei, elevii si-au primit si rasplata: un concert cu vedetele lor preferate.

1 comentariu

BULA 30-09-2012 - 16:42

La manifestatie contra regimului politic nu ies, ciumele dracului, ca o sa stea in somaj pana n-o sa mai fie buni de munca. Tampita natie mai e si asta !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS