Acasa Actualitate-InternaSocial Parada groazei la Odorheiu Secuiesc, zece elevi răniţi

Parada groazei la Odorheiu Secuiesc, zece elevi răniţi

scris de A.B.
4 afisari

Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare a sfârşit prin a fi o tragedie. Zece elevi din Odorheiu Secuiesc au ajuns la spital, vineri seară, după ce au căzut de pe platforma unui tir aflat în mers, trei dintre ei fiind în stare mai gravă, cu traumatisme craniene şi contuzii lombare.

accideny

foto: ghidcabinet.ro

Mai mulţi elevi din Odorheiu Secuiesc participau la o paradă pe platforma unui tir care străbătea străzile oraşului, în cadrul Zilelor Elevilor.

În timp ce dansau şi cântau pe platforma tirului, într-o curbă uşoară, acesta a intrat în balans, elevii s-au dezechilibrat, căzând unii peste alţii, iar balustrada de protecţie din lemn a cedat sub greutatea lor.

Adolescenţi au căzut pe asfalt, zece dintre ei rănindu-se şi ajungând la spital.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat, pentru Mediafax, că din cei zece răniţi trei sunt în stare mai gravă.

„Trei persoane au fost transportate la UPU cu traumatisme craniene şi cu contuzii lombare, două fete cu ambulanţele şi o altă fată cu autospeciala echipajului de prim ajutor din localitate”, a spus dr. Peter Szilard.

Poliţia a declanşat o anchetă în urma căreia va stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult