Acasa Actualitate-InternaSocial Pasajul Lujerului – accident colectiv de muncă, în opinia Inspecţiei Muncii

Pasajul Lujerului – accident colectiv de muncă, în opinia Inspecţiei Muncii

scris de D.S.S.
0 afisari

Inspecţia Muncii face cercetări în cazul accidentului din Pasajul Lujerului, considerat accident colectiv de muncă, deoarece vatmanii erau în timpul programului şi majoritatea pasagerilor mergeau la locul de muncă a declarat Nicolae Dantes Bratu,  şeful IM.

Accident grav in Pasajul Lujerului

Inspectorul general de la Inspecţia Muncii s-a deplasat împreună cu o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti la locul producerii accidentului din Pasajul Lujerului pentru a începe cercetările specifice unui accident colectiv de muncă.

Nicolae Dantes Bratu a declarat pentru MEDIAFAX că acest incident intră în categoria accidentelor colective de muncă, explicând că vatmanii erau în timpul programului de muncă, iar pasagerii se îndreptau către locurile de muncă.

Bratu a mai spus că inspectorii de muncă vor încerca să vadă care sunt cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

El a precizat că împreună cu reprezentanţii poliţiei s-ar putea dispune o expertiză tehnică a tramvaielor, pentru a vedea dacă a fost vorba de o defecţiune tehnică sau de o eroare umană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult