Acasa Actualitate-InternaSocial Patriciu a ajuns de ziua lui la un spital din Venetia

Patriciu a ajuns de ziua lui la un spital din Venetia

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Dinu Patriciu suferit, pe 3 august cand a implinit 60 de ani, o hemoragie digestiva si a ajuns la un spital din Venetia fix din mijlocul unei petreceri in compania selecta a fostilor premieri Adrian Nastase si Calin Popescu-Tariceanu, anunta Evenimentul Zilei.

Potrivit unora dintre invitati, Dinu Patriciu a acuzat dureri stomacale si a vomitat sange. Imediat a fost chemata salvarea si a fost dus la spital pentru tratament. Deocamdata nu se cunoaste insa ce se ascunde in spatele acelei hemoragii intestinale, medicii continuandu-si investigatiile.

Cauza banuita de unii dintre invitati a fost meniul care, desi foarte sofisticat – stridii, caviar, fructe de mare – este foarte greu. De asemenea, Dinu Patricu este un fumator inrait, fiind de notorietate pasiunea sa pentru tigarile de foi.

Dinu Patriciu a recunoscut ca a organizat o petrecere. A refuzat insa sa dea detalii. „Locul are prea putina importanta”, a spus el, pentru EvZ, si a infirmat ca a ajuns la spital.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult