Acasa Actualitate-InternaSocial Patronul Aldis a fost înmormântat. Soţia lui George Naghi este internată la Viena

Patronul Aldis a fost înmormântat. Soţia lui George Naghi este internată la Viena

scris de A.B.
9 afisari

George Naghi a fost înmormântat, miercuri, în Cimitirul Central „Sfântu Gheorghe” din Călăraşi, în prezenţa a peste o mie de persoane, iar drapelele de la instituţii au fost coborâte în bernă, fiind declarată zi de doliu local.

George Naghi a fost inmormantat (foto:dincalarasi.ro)

La ora 11.30, cortegiul funerar format din peste 200 de maşini, autobuze şi microbuze a plecat de la ferma omului de afaceri spre biserică, fiind însoţit de angajaţii societăţii Aldis care au purtat tricouri negre imprimate cu fotografia lui George Naghi şi cu mesajul: „Nu te vom uita niciodată!”, precum şi de o fanfară ai cărei membri au fost îmbrăcaţi în costume albe.

George Naghi a fost inmormantat (foto:dincalarasi.ro)

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui George Naghi a fost purtat de o limuzină adusă din Bucureşti, iar cortegiul a avut peste 200 de coroane din crini imperiali, trandafiri albi şi grena.

George Naghi a fost inmormantat (foto:dincalarasi.ro)

După ce angajaţii de la firma de mezeluri Aldis şi-au luat rămas bun de la George Naghi, alaiul mortuar s-a oprit la casa omului de afaceri de pe stada Flacăra, din Călăraşi, unde un sobor de 13 preoţi a oficiat o slujbă. Ulterior, cortegiul funerar s-a îndreptat spre Biserica „Volna” din Călăraşi.

Omul de afaceri a fost înmormântat în Cimitirul Central „Sfântu Gheorghe” din municipiul Călăraşi, alături de mama sa.

George Naghi a fost inmormantat (foto:dincalarasi.ro)

Printre cei prezenţi la funeralii s-au aflat actorul Ion Dichiseanu, însoţit de fosta sa soţie, Simona, fostul ministru de interne Doru Ioan Tărăcilă, prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat, deputaţii PSD Oana Mizil şi Ninel Damian, primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, fiica adoptivă a lui George Naghi, Gina, precum şi fosta soţie a omului de afaceri, Cornelia.

Nu am dormit toată noaptea şi nu pot să cred. Este nedrept că George s-a stins din viaţă la doar 59 de ani. Pentru mine nu a murit. Spiritul său este tot printre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace„, a declarat actorul Ion Dichiseanu, prieten bun cu George Naghi.

La Biserica „Volna” şi la intrarea în Cimitirul Central „Sfântu Gheorghe” cortegiul funerar a fost aplaudat de cei prezenţi.

Soţia lui George Naghi, Alina, rănită în urma accidentului de şalupă, nu a participat la ceremonie, întrucât este internată la Clinică AKH din Viena.

George Naghi a fost inmormantat (foto:dincalarasi.ro)

Rudele, precum şi trei prieteni ai omului de afaceri au ridicat în dreptul locului unde s-a produs accidentul nautic un momument înalt de doi metri, închinat omului de afaceri George Naghi, format dintr-o cruce de marmură albă, de apoximativ 60 de centimetri aşezată pe un soclu de marmură albă, pus pe o placă de un metru cub de beton. În zona monumentului au fost puse balustrade, drumul de acces din zonă spre Braţul Borcea fiind pietruit pe o distanţă de aproximativ 100 de metri. Perimetrul monumentului este iluminat prin amplasarea a şase stâlpi de electricitate.

Pe crucea monumentului a fost scrisă o poezie compusă de familie: „Ai fost de-a dreptul unicat/ În vremuri grele mult învolburat/ Ai rămas mereu tot în picioare/ Plecarea ta ne doare tot mai tare„.

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, duminică după-amiază, iar soţia sa, Alina (54 de ani), a fost rănită grav în urma accidentului nautic care a avut loc pe Braţul Borcea al Dunării.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult