Acasa Actualitate-InternaSocial PDL: PSD face cu sindicatele ce-a făcut Iliescu cu minerii

PDL: PSD face cu sindicatele ce-a făcut Iliescu cu minerii

scris de Ziua Veche
19 afisari

.Democrat-liberalii i-au acuzat pe social-democaţi că incită sindicatele la revoltă socială după cum făcea Ion Iliescu la începutul anilor ’90 cu minerii.

“PDL condamnă, se delimitează de modul în care PSD instigă, se comportă instingând sindicatele la revoltă socială, în loc să încurajeze dialogul social. PSD în frunte cu imaturul Ponta se comportă ca şi Ion Iliescu în ’90-’91 când a scos minerii în stradă pentru a bloca reforma”, a afirmat miercuri vicepreşedintele pedelist Ioan Oltean, citat de Mediafax. El a apreciat că 20 de ani “nu au însemnat nimic pentru PSD în ceea ce priveşte comportamentul”, arătând că în loc de un progres a fost înregistrat un regres al acestui comportament. Despre mitingul de protest de la Guvern, Oltean a ţinut să afirme că PDL manifestă toată înţelegerea faţă de manifestanţi şi apreciind demersul acestora ca fiind democratic şi constituţional, chiar dacă în opinia democrat-liberalilor nu aceasta este soluţia prin care sindicatele pot să-şi rezolve problemele, calea fiind dialogul.

“PDL apreciază că lupta sindicală nu trebuie să aibă loc în stradă, ci în sălile de dialog de la Guvernul României”, a subliniat liderul democrat-liberal. El a adăugat: “În acelaşi timp, PDL cere Guvernului să continue reforma începută, pentru că necesitatea acesteia nu mai poate fi pusă în discuţie”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult