Acasa Actualitate-InternaSocial Pe cine a năşit familia Geoană

Pe cine a năşit familia Geoană

scris de D.P.
7 afisari

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi soţia sa, Mihaela, au fost naşi sâmbătă seara la Alba Iulia, unde au cununat religios o pereche originară din judeţul Alba, mirele, Liviu Burz, fiind, de peste un deceniu, solist al Operei de Stat din Viena.

foto: Agerpres

La câteva luni după cununia civilă, care a avut loc la Viena, cei doi miri, Dorina şi Liviu Burz, de 35, respectiv 37 de ani, s-au căsătorit şi religios, sâmbătă, la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, naşi fiind Mihaela şi Mircea Geoană. Naşul a spus despre finii săi că sunt o familie de români extraordinari şi patrioţi, arătând şi că mirele este ‘unul din cei mai talentaţi artişti ai Operei din Viena, cu o voce fantastică, un bas extraordinar’, transmite Agerpres.

Mirele este din oraşul Cîmpeni, din Munţii Apuseni, iar mireasa, care este economistă, din municipiul Sebeş. Familia Geoană i-a cunoscut pe cei doi miri prin intermediul fostului director al Operei de Stat din Viena, Ioan Holender, Liviu Burz participând şi la o serie de evenimente organizate de către Crucea Roşie Română, condusă de Mihaela Geoană.

1 comentariu

gigi 04-07-2011 - 06:58

mai are sa-si cunune soacra

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult