Acasa Actualitate-InternaSocial Percheziţii la o grupare de furt de cereale din Timiş

Percheziţii la o grupare de furt de cereale din Timiş

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Miercuri dimineaţă, poliţiştii timişoreni au pătruns, la sesizarea DIICOT, în locuinţele mai multor persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare de furt de cereale.

diicotŞeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalite Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişoara, Mircea Andreţ, susţine, potrivit Mediafax, că gruparea de furt de cereale, care cuprinde şi femei de serviciu şi şoferi de camioane de la Moara Carani, a produs un prejudiciu de aproape 500.000, în doar trei luni de zile. Până în prezent mai multe persoane au fost ridicate şi duse la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri.

Referitor la modul de a acţiona al grupării, liderul de la DIICOT Timişoara, Mircea Andreţ e de părere că acesţi veneau cu TIR-uri goale noaptea între orele 23.00 şi 1.00, în Moara Carani, iar paznicii aveau grijă ca nimeni să nu îi deranjeze pe şoferii care încărcau cerealele. Aceştia nu au putut să fie prinşi mai rapid întrucât o femeie de serviciu se asigura să îi anunţe pe şoferii camioanelor din timp când urmau să aibe loc controale. Conform Mediafax, o firmă din localitatea Pesac, din judeţul Timiş, cumpăra contravaloarea încărcăturii aduse de camioane.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult