Acasa Actualitate-InternaSocial Pericol de explozie: Transfăgărăşan, „aruncat în aer” vineri

Pericol de explozie: Transfăgărăşan, „aruncat în aer” vineri

scris de M.A.
1 afisari

Pericol de explozie: vineri, vor „arunca în aer” Transfăgărăşanul. Cei 560 de metri cubi de stânci desprinse din munte vor fi detonaţi.

explozie Transfagarasan

Pericol de explozie: Transfăgărăşan, "aruncat în aer" vineri

Turiştii care doresc să ajungă la Bâlea Lac pot circula pe DN 7C Transfăgărăşan până aproape de Bâlea Cascadă pe un singur fir din cauza stâncilor căzute pe carosabil în ultimele zile. Pentru a elibera şoseaua, începând de vineri, vor interveni artificierii şi echipele speciale ale ISU Sibiu.

„Vor fi executate detonări de stânci pe Transfăgărăşan (DN 7C), la Km 130+800, unde, în prezent, circulaţia se poate face doar pe o bandă de urgenţă din cauza căderilor de pietre din ultimele zile. Activitatea pe Tranfăgărăşan va fi executată de Unitatea Specială de Intervenţii Pirotehnice în Situaţii de Urgenţă, de la Ciolpani, împreună cu pirotehniştii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Salvamont Sibiu, Electrica şi Secţia Drumuri Naţionale din Sibiu, cu sprijinul Poliţiei Sibiu„, se precizează într-un comunicat al autorităâilor locale din Sibiu.

1 comentariu

digital 19-04-2012 - 20:46

…ați uitat…administrația prezidențială și femeia de servici de la Mc Donald”s!
în rest…e complet!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult