Acasa Actualitate-InternaSocial Perle de la Bac-ul 2010

Perle de la Bac-ul 2010

scris de Ziua Veche
2 afisari

.„Omul bun nu se bate pe copii, se vorbeste politicos cu batranii, se saluta politicos pe doctori si pe oamenii de stiinţa”


@ „Cand privesc in al tau ochi ma simt de parca ma sufoc” 

 

@ „Metoda folosita de Ion pentru a pune mana pe pamantul Anei este insarcinarea” 

@ „In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui.” 

@ „Lapusneanu s-a ţinut de cuvant cand a zis ‘De ma voi scula, pre mulţi am sa popesc si eu!’ dovada ca azi cel mai intalnit nume este Popescu” 

@ „Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate” 

@ „Imparatul avea o gradina si in fund un mar” 

@ „Creierul este un organ oarecum indispensabil capului” 

Mai mult aici

0 comentariu

Europeanuul 21-07-2010 - 10:39

si o parte din cei care pica se duc pe apa simbetei . ptr combaterea inflatiei si mentinerii prestigiului RONului. Apoi, aveti dreptate, banii nu pica din cer trebuie sa muncim pentru ei. Dar cine mama naibii a putut castiga in ultimul an atitia bani pentru a putea plati dobinzile exarcebante in LEI?

spin 21-07-2010 - 17:31

ba isarescule , nu mai am rabdare sa-ti citesc declaratiile tale de mason nenorocit .

spin 21-07-2010 - 17:40

auzi,bogatia se face prin munca, pai zi romaneste bogatia VOASTRA a supra mogulilor se face prin munca noastra pina la epuizare pe salarii de mizerie (600 roni salarul minim pe economie} la firmele voastre ba clasa politica deC A C A T , cu voi ma imputitilor nu ne vedem calzi in veci si pururi asa ca muriti cu totii nemernicii pamintului

IMM 22-07-2010 - 07:48

LEUL SUS = ADIO EXPORTURI, DOBINDA DE REFERINTA SUS = ADIO FINANTARE !!cu asta a omorit BNR cu isarescu in frunte mai toate IMM-urile ! Daca nu opreati finantarea imm-urilor, nu mai era nevoie de imprumuturi ale statului – statul ar fi incasat destul – nu mai induceti oamenii in eroare : BNR A DISTRUS ECONOMIA ROMANIEI. Paltiti „cu parte” din banii din BNR, sau „vindeti parte” din rezerva de aur BNR ca pretul este la limita maxima (asa a facut anglia). Banca Nationala (in frunte cu isarescu) a ingenunchiat romania ( cu dobinda de referita care este de 7 ori mai mare ca in UE) . banii de la BNR unde sunt ? nu cumva rezerva asta maaare este mai mult „creante” ???CE ESTE CU BANII din Banca Nationala, BANII ROMANIEI ! indatorati statul de pomana cind BNR are bani in depozit? …ARE SAU NU ARE? ARE CUMVA NUMAI CREANTE SI NU LICHIDITATI?? ! ati DISTRUS toate IMM-urile care nu mai pot si nu au mai putut imprumuta capital de lucru decit la dobinzi de 15 ori mai mari ca in UE , leul sus= adio exporturi. NU putem sa concuram cu cei care imprumuta capital de lucru la o dobinda de 3-5% (din tarile UE) . Masuri de criza la nivel European:
la data de iunie10.2010 —- „Banca Centrală Europeană (BCE) a menţinut, azi, dobânda de politică monetară la nivelul minim record de 1% ” , a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei citat de AFP, relatează Hotnews. Dobânda de refinanţare, care este, teoretic, barometrul creditelor în cele 16 ţări ale zonei euro, staţionează la acest nivel din luna mai 2009. BCE a început să reducă dobânda de politică monetară în luna octombrie 2008, de la 4,25% la nivelul actual de 1%, după ce criza economică a afectat puternic economia zonei euro.
CITESTE AICI MAI MULTE :.. http://www.scribd.com/arbitraj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult