Acasa Actualitate-InternaSocial Ploaia torenţială a făcut prăpăd în Bucureşti (video)

Ploaia torenţială a făcut prăpăd în Bucureşti (video)

scris de Z.V.
11 afisari

O ploaie torenţială de o oră a măturat Bucureştiul. Mai multe case au fost inundate, iar copacii s-au prăbuşit peste maşini.

ploaie bucurestiPista aeroportului Otopeni a fost acoperită cu apă şi mai multe zboruri au avut întârzieri din cauza vremii. Din fericire, nicio cursă aeriană nu a fost anulată. Pe şoseaua Chitilei, subsolurile mai multor blocuri s-au umplut de apă şi mai multe curţi au fost inundate.

Echipele de intervenție ale ISU București intervin pentru a elimina acumulările de apă de la imobilele de pe mai multe străzi din nordul capitalei, dar și în Ilfov, a anunțat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al instituției.

Din datele centralizate până în prezent, în București au fost semnalate 39 de cazuri de acumulări de apă și șapte copaci căzuți, în timp ce în Ilfov sunt sesizate nouă acumulări de apă și un copac căzut.

În București, aceste acumulări au fost sesizate pe străzile Vălenii de Munte, Episcop Vulcan, Vacanței, Jimbolia, Moldovei, Andrei Șaguna și Steluței. Conform ISU, în partea sudică a capitalei nu au fost semnalate astfel de situații. Acumulări de apă au fost semnalate și în case din localitățile Ștefăneștii de jos, Chitila, Dămăroaia și Otopeni.
Ploile au făcut ravagii şi în ţară. Mai multe judeţe au fost sub cod portocaliu şi cod galben de inundaţii.

În Arad mai multe străzi au fost inundate, iar maşinile nu au mai putut înainta. Canalizările nu au făcut faţă cantităţilor mari de apă.

O ploaie puternică a inundat şi Drumul Naţional 10, pe tronsonul cuprins între Nehoiu și Barajul de la Siriu.

Ploile vor continua şi în următoarele zile, spun meteorologii. De la jumătatea săptămânii însă temperaturile vor creşte, iar în unele zone vor atinge şi 38 de grade Celsius.

;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS