Acasa Actualitate-InternaSocial Ploaia torentiala si grindina au făcut prăpăd în Bucureşti (video)

Ploaia torentiala si grindina au făcut prăpăd în Bucureşti (video)

scris de A.B.
33 afisari

O furtuna de scurta durata dar foarte intensa a facut prapad in Bucuresti, duminica seara. Pe langa precipitatiile abundente, care au inundat rapid unele strazi, s-au inregistrat si descarcari electrice si grindina.
ploaie torentialaFenomen meteo extrem în Bucureşti. Timp de câteva zeci de minute a plouat torenţial, a căzut grindină şi a bătut cu putere vântul. Furtuna a afectat toată Capitala, iar doi oameni, electrocutaţi de cablurile electrice rupte, au fost transportaţi de echipajele SMURD la Spitalul Universitar.
Cele două persoane electrocutate sunt în stare stabilă. „Evoluția medicală ulterioară sperăm să fie favorabilă lor”, a declarat, la Digi24, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

„Bilanțul orei 22.30 ne indică faptul că s-a acționat pentru îndepărtarea a 19 copaci căzuți pe carosabil sau pe autoturisme. Au rezultat 12 autoturisme avariate. De asemenea, avem 16 curți și subsoluri cu acumulare de apă”, a adăugat Daniel Vasile.
„Până la ora 22.00 primisem 22 de reclamații de acumulări de apă pe străzi”, a spus, la rândul său, Epsică Chiru, directorul adjunct al Apa Nova București.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult