Acasa Actualitate-InternaSocial Ploi si vijelii in Bucuresti si 19 judete incepand de duminica ora 15.00

Ploi si vijelii in Bucuresti si 19 judete incepand de duminica ora 15.00

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi si vijelii pentru Bucuresti si 19 judete din jumatatea de est a tarii, valabila de duminica, ora 15.00, pana luni, la ora 3.00.


In cea mai mare parte a Moldovei si a Munteniei, precum si in zona Carpatilor Orientali (inclusiv Carpatii de Curbura), instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si izolat grindina. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 de litri pe metru patrat si izolat 40-50 de litri pe metru patrat. Avertizarea cod galben este valabila pentru Bucurestri si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Arges, Prahova, Buzau, Brasov, Covasna, Harghita, Vrancea, Bacau, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava, Maramures, Bistrita-Nasaud si Mures. Potrivit hartii intocmite de meteorologi, ultimele trei judete se vor confrunta doar partial cu aceste fenomene.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult