Acasa Actualitate-InternaSocial Ploiești: Grav accident rutier pe DN1 soldat cu un mort și 5 rǎniți

Ploiești: Grav accident rutier pe DN1 soldat cu un mort și 5 rǎniți

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Ȋn seara de sȃmbǎtǎ, 11 octombrie, o persoanǎ a murit și alte 5 au fost rǎnite ȋntr-un accident grav petrecut pe DN1 ȋn zona centurii de vest a municipiului.

Ploiești: Grav accident rutier pe DN1 soldat cu un mort și 5 rǎniți (foto:giurgiuveanul.ro)

Ploiești: Grav accident rutier pe DN1 soldat cu un mort și 5 rǎniți (foto:giurgiuveanul.ro)

Accidentul s-a produs în dreptul municipiului Ploieşti, în zona şoselei de centură care ocoleşte vestul oraşului, la intersecţia cu drumul către localitatea Buda. Primele informații furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova aratǎ că de vină de producerea accidentului este un şofer care a intrat pe drumul naţional fără să se asigure corespunzător, maşina pe care o conducea ciocnindu-se cu un alt autovehicul care circula regulamentar pe drumul naţional.

În urma impactului, o persoană a murit pe loc şi alte cinci sunt rănite. Conform mediafax, la ora transmiterii acestei ştiri, la locul accidentului intervin echipaje ale ambulanţei şi SMURD, iar circulaţia în zonă se desfăşoară cu restricţii, însă traficul rutier nu este blocat, fiind dirijat de către poliţişti.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult