Acasa Actualitate-InternaSocial Ploieşti: Un muncitor care monta decoraţiuni de sărbători omorât de un autobuz

Ploieşti: Un muncitor care monta decoraţiuni de sărbători omorât de un autobuz

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Un bărbat care instala ornamente de sărbători pe stâlpii de iluminat pe una dintre străzile cele mai circulate din Ploieşti a murit după ce instalaţia pe care se afla a fost lovită de un autobuz.

Ploieşti: Un muncitor care monta decoraţiuni de sărbători a fost omorât de un autobuz

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat pentru mediafax că în urma primelor cercetări s-a stabilit că muncitorul, care manevra singur instalaţia de ridicat în care se afla, a coborât această instalaţie până în dreptul carosabilului, unde a fost lovit de un autobuz al regiei de transport public. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs luni seară, pe unul dintre cele mai circulate tronsoane rutiere din Ploieşti, victima fiind angajată a firmei care montează pe străzi ornamentele pentru sărbători.

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit şi a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, însă o oră mai târziu medicii au declarat decesul. Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a deschis o anchetă în acest caz întrucât bărbatul se afla în timpul serviciului în momentul producerii accidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult