Acasa Actualitate-InternaSocial Ploieştiul, fără căldură din cauza unei avarii

Ploieştiul, fără căldură din cauza unei avarii

scris de C.P.
16 afisari

Cele aproximativ 58.000 de locuinţe din Ploieşti racordate la sistemul centralizat de încălzire au rămas fără căldură, miercuri, din cauza unei avarii produse pe circuitul primar de termoficare.

Furnizarea de agent termic în municipiul Ploieşti a fost sistată miercuri, începând cu ora 8.30, pentru a permite echipelor de intervenţie să remedieze o avarie produsă pe circuitul primar de termoficare al oraşului, anunţă operatorul de termoficare al Ploieştiului, Dalkia Termo Prahova, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, se estimează că alimentarea cu energie termică va fi întreruptă până la ora 17.30.

Afectate de această întrerupere sunt toate cele aproximativ 58.000 de apartamente şi garsoniere din Ploieşti racordate la sistemul centralizat de încălzire al Ploieştiului. În schimb, furnizarea de agent termic către instituţiile publice din oraş nu a fost sistată, au declarat reprezentanţii Dalkia Termo Prahova.

In urma avariei, care constă în scurgeri de agent termic pe circuitul principal, în apropierea centralei unde este produs agentul termic furnizat de Dalkia, va fi oprită doar alimentarea cu căldură, nu şi cea cu apă caldă.

La Ploieşti, serviciul de furnizare a agentului termic în sistem centralizat este asigurat de operatorul privat Dalkia Termo Prahova, care asigură producţia, transportul şi distribuţia de agent termic în municipiu din anul 2004. Dalkia gestionează, de asemenea, sistemele de termoficare în Otopeni, începând din 2010 şi Iaşi, începând de anul trecut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult