Acasa Actualitate-InternaSocial PNL Sector 2: Opriți hinghereala ilegală a mașinilor!

PNL Sector 2: Opriți hinghereala ilegală a mașinilor!

scris de Ziua Veche
140 Afisari

”Firma Supercom aparține lui Ionel Ciuclea, om de casă (sau de sediu de partid, mai precis) al falsului general Neculai Onțanu”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Filiala Sector 2.

neculai_ontanu

Neculai Onțanu

“Ciuclea este primvicepreședintele organizației UNPR din București, unde maistru suprem este fix domnul Onțanu. La un moment dat, adică până în august anul trecut, Supercom a hingherit mașinile parcate ilegal în Sector 2 având, cel puțin acte în regulă, căpătate în urma unei licitații, dubioasă și ea. De atunci, cum primarul-jucător controlează ferm și Consiliul Local și cum nu se făcea să rămână domnul Ciuclea în imposibilitate să-și facă cinste cu un Maybach de Moș Niculae, contractul a mai fost prelungit ilegal de două ori, prin hotărâri de consiliu, fără să se organizeze o altă licitație.

Treaba stă cam așa: cum anul ăsta sunt alegeri locale, nu strică UNPR ca o firmă a unui șef al său să întoarcă bani cu lopata. Pe de altă parte, anul trecut, de la înălțimea caschetei sale, dl Onțanu a promis ca după noua licitație să reducă taxele pe mașinile ridicate cu 40%, ba chiar să găzduiască gratis în primele 24 de ore autovehiculele. Aici intervine un alt interes electoral, fiindcă domnului general al porțiilor de fasole i-ar conveni să-și pună în aplicare promisiunile cât mai aproape de data alegerilor locale.
Pe 31 ianuarie expiră și cea de-a doua prelungire a contractului dintre Supercom și primărie, făcut printr-un act adițional ilegal. Cerem public atât încă primarului Onțanu, cât și consilirilor locali să nu mai facă încă un cadou firmei UNPR-istului de marcă Ciuclea. În contrapartidă, dacă domnul Ciuclea va mai primi un dar, îndemnăm cetățenii sectorului cărora le-au fost ridicate mașinile să acționeze în judecată atât Supercom cât și primăria”, se mai arată în comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult