Podul Grant. O femeie şi-a aruncat bebeluşul din taxi | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Podul Grant. O femeie şi-a aruncat bebeluşul din taxi

Podul Grant. O femeie şi-a aruncat bebeluşul din taxi

scris de L.M.
3 afisari

Şocant. O femeie şi-a aruncat din taxi bebeluşul de doar o lună şi jumătate. Incidentul a avut loc pe Podul Grant, din Bucureşti.

Podul Grant. O femeie şi-a aruncat bebeluşul din taxi

Podul Grant. O femeie şi-a aruncat bebeluşul din taxi

Deşi taximetristul susţine că bebeluşul a fost aruncat intenţionat de femeie, aceasta a spus iniţial că taximetristul este autorul, apoi a afirmat că a fost un accident şi că l-a scăpat ea, pe geam. Şoferul afirmă că femeia a deschis uşa din mers şi şi-a aruncat bebeluşul.

Copilul a fost dus la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, iar femeia, la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax. Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că bebeluşul, care ar avea aproximativ o lună şi jumătate, a fost aruncat de mama lui dintr-un taxi, moment în care şoferul a oprit imediat autoturismul. Din primele investigaţii a rezultat că bebeluşul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fiind dus la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, pentru îngrijiri.

Opriţa a precizat că mama copilului prezintă vizibil tulburări psihice, astfel că, potrivit prevederilor legale, ea va trebui transportată la un spital de psihiatrie. Coordonatorul SMURD Bucureşti a mai spus că, în momentul sosirii echipajului medical la faţa locului, pentru preluarea copilului, femeia a continuat să-l ţină în braţe, refuzând să îl dea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult