Acasa Actualitate-InternaSocial Politia concediilor medicale intra in actiune de la mijlocul lunii mai

Politia concediilor medicale intra in actiune de la mijlocul lunii mai

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Din 15 mai concediile medicale se vor acorda dupa noile prevederi legale, preconizeaza ministrul Sanatatii, Cseke Attila, precizand ca urmeaza a fi emise doua ordine pentru punerea in aplicare a OUG privind noul sistem al concediilor medicale si ca angajatorii vor face verificari “din usa casei”.


Ministrul Sanatatii a afirmat joi, ca este interzisa patrunderea in casa a celor care verifica daca persoana care a solicitat concediu medical se afla la adresa indicata anterior, informeaza Mediafax.Vom emite cele doua ordine de ministru al Sanatatii cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, respectiv Ministerul Sanatatii si Ministerul Administratiei si Internelor pentru punerea in aplicare a noilor prevederi, ca urmare din 15 mai preconizam ca toate concediile medicale se vor acorda dupa noile prevederi legale aflate in vigoare”, a precizat ministrul.

In ceea ce priveste modalitatea concreta, pacientul care se prezinta la medic pentru a solicita concediu medical va completa o declaratie pe propria raspundere, care va contine numele si prenumele beneficiarului, codul numeric personal, unitatea angajatoare si functia pe care o detine la aceasta unitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult