Acasa Actualitate-InternaSocial Poliţia recomandă DN 1A celor care circulă de la Braşov spre Ploieşti

Poliţia recomandă DN 1A celor care circulă de la Braşov spre Ploieşti

scris de Stefan Galai
3 afisari

Poliţia Rutieră recomandă şoferilor care circulă duminică dinspre Braşov spre Ploieşti să folosească ruta DN 1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte.

politie„Având în vedere faptul că pe Valea Prahovei vremea este rece şi ploioasă, cei mai mulţi turişti vor porni spre casă în jurul orei 12:00, când se va circula în coloană mai ales la Buşteni şi Comarnic. De aceea, le recomandăm automobiliştilor care dinspre Braşov se îndreaptă spre Ploieşti să urmeze ruta alternativă DN 1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, a înregistrat vineri şi sâmbătă pe DN 1 pe sensul de mers Bucureşti – Ploieşti 41.856 de autovehicule, cu 5.400 mai multe decât săptămâna trecută.

Pe de altă parte, în a doua parte a zilei de duminică este posibil să se formeze coloane de autovehicule la punctele de trecere a frontierei cu Ungaria din cauza restricţiei de circulaţie pentru traficul greu care este instituită de sâmbătă până luni 9 aprilie la ora 22.00, cu ocazia Paştelui Catolic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult