Acasa Actualitate-InternaSocial Poliţiştii vasluieni au florile din parcuri pe inventar

Poliţiştii vasluieni au florile din parcuri pe inventar

scris de D.P.
8 afisari

Poliţiştii locali din Vaslui sunt obligaţi de către primărie să plătească fiecare panseluţă, lalea sau zambilă care este distrusă sau dispare din parcurile vasluiene pe care le au în pază, toate florile figurând pe o listă de inventar care este predată de către poliţişti la schimbul de tură.

Poliţiştii vasluieni au florile din parcuri pe inventarAutorităţile locale din Vaslui au reuşit să reducă semnificativ în această primăvară numărul distrugerilor sau a furturilor din parcurile din oraş după ce au trasat ca sarcină de serviciu poliţiştilor locali paza tuturor spaţiilor verzi.

„Fiecare floare din parcuri, că este o panseluţă sau o lalea, figurează pe o listă de inventar aflată la poliţistul local care păzeşte o anumită zonă de responsabilitate. Evident că tot ceea ce lipseşte sau este distrus pe tura unuia dintre ei se impută la salariu. De aceea, este problema lor să îi prindă şi să îi amendeze pe cei care distrug sau rup florile, pentru a nu pierde la leafă”, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

În municipiul Vaslui sunt angajaţi 102 poliţişti locali, care au depus jurământul la începutul lunii aprilie, odată cu desfiinţarea Poliţiei Comunitare şi transformarea acesteia în Poliţie Locală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult