Acasa Actualitate-InternaSocial Pompierul care a murit in timpul interventiei din Colentina, avansat post mortem

Pompierul care a murit in timpul interventiei din Colentina, avansat post mortem

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.O slujba religioasa va fi oficiata, joi, la Detasamentul de Pompieri Damaroaia din Capitala, in memoria pompierului Cristian Ionut Ungureanu, care a murit in incendiul produs la complexul Dragonul Rosu din cartierul Colentina, transmite Agerpres.


Potrivit unui comunicat al IGSU, pompierul a fost avansat la gradul de sublocotenent post-mortem. Dupa ceremonialul religios, el va fi transportat in localitatea de domiciliu din judetul Olt. „In urma incendiului de la complexul comercial Europa, membrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti au pierdut in lupta cu flacarile, un prieten, un camarad, un pompier profesionist in persoana sergentului major Cristian Ionut Ungureanu. Dumnezeu sa-l odihneasca”, se arata in comunicatul IGSU.

Pompierul a murit, miercuri dimineata, in timpul stingerii incendiului din centrul comercial din Colentina. Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Anca Onofrei, a declarat ca o structura metalica s-a prabusit peste el in timp ce incerca sa isi salveze un coleg.

0 comentariu

naex 17-07-2010 - 13:04

Ungurii asta au facut in toata istoria lor,totdeauna s-au sprijinit pe altii ca sa-si atace vecinii.Acestia nu se gandesc ca sant in relatii proaste cu toti vecini?

Märgelatul 17-07-2010 - 14:50

De ce esti un nationalist färä minte?
Prima datä sä te informezi bine de istorie dupä acea sä te apuci sä scrii pe net,sä nu mai scrii prostii pentru cä toatä lumea o citeste,si trage o singurä concluzie:cät de prosti suntem noi Romänii!si de astfeli de oameni nu avem nevoie!Esti cumva nationalistul lui C.V Tudor? Päcat de tine !

Patapievici 17-07-2010 - 15:40

C.V Tudor nici nu este roman neaos si in plus doar joaca rolul ultra-nationalistului, in cadru unei diversiuni bine pusa la punct, regizata din afara tarii. Adevaratii nationalisti au alte prioritati si nu trancanesc baliverne.

sorin 17-07-2010 - 18:13

Ungurilor nun ati inteles nimic din istorie. Istoria se va repeta!

Caramache 18-07-2010 - 03:38

Aflu din materialul informativ semnat de George Damian si specialistul securist Ioan Tudor, fostul maestru la dublu cu agentul Volodea Alexe in diversiuni mediatice ca:
1. In anul 1989 faceau parte din Pactul de la Varsovia de la stinga la dreapta generalul Ion Coman, un general bulgar, un general democrat neamt, un general cehoslovac, un maresal sovietic, un general polonez, un general afgan si un general ungur. ( Vezi fotografia # 1 ). Hazul este acela ca, in anul 1989, generalul Ion Coman nu mai era ministrul MApN deoarece in anul 1980 a fost transferat ca activist la cecepecere ajungind mai tirziu secretarul acestuia si unul din responsabilii represiunii de la Timisoara din decembrie 1989.
2. Din motive de secret de stat nu se mentioneaza numele nici-unui europarlamentar din partea Romaniei care facea acelas lucru ca Csaba Tabajdi, fost deputat in cadrul Partidului Socialist Muncitoresc din Ungaria (H.S.W.P.), dar pe invers fiind fost deputat comunist, activist de partid pecerist, sau inalt functionar guvernamental romano-socialist.
3. Cardinalul greco-catolic Iuliu Hossu, detinut politic in anii terorii comuniste din Romania, decedat in anul 1970, a avut o influenta dramatica in

Caramache 18-07-2010 - 03:40

4. Inca din decembrie 1985, sergentul Stanislaw Kolakowski si grupa sa de rachetisti din componenta armatei Republicii Populare Polone ( vezi fotografia cu alergatorii de rachete ) se pregateau sa atace R.P.U. sau R.S.R. (mai mult ca probabil ultima ).
5. Racheta sovietica Scud ( vezi poza cu racheta in carutza ) facea parte arsenalul R.P.U. si R.S.R., si era capabila sa transporte si arma nucleare. Cum Pingelica s-a laudat ca el poate face tiribomba niucliara, este normal ca atilistii au facut in pantaloni de frica tiribombei ctitorului Ceaushimei si au schimbat taktika kavalereaska ca pe Pingelica sa-l doboreasca deoarece iel iera unul dintre cei mai cantati carmaci carpaci din partidul ceausescu romania, iel iera Romania si Romania iera iel dupa cum declarau cu tontii dela vladica la opinca, de la marii pupinkuristi de chiultiura si harta ciolanari pe viata si pina la sarmanii pupincuristi nevoiti sa-si cistige o viata.
6. In anul 1989, an in care se refera materialele Europei libere citate de catre savantii autori gems bolundisti ai acestui articol, Kadar si Andropov erau bine mersi sefi de partid si de stat pactisti varsovisti. Probabil ca Europa libera cauta inca din vara lui 1989 sa-i intoxice pe vajnicii autori ai acestui material dobloseven de strict secret.
7. Imi place, sau nu imi place, trebuie sa recunosc faptul ca atilistii au avut, si au, o politica externa mult mai inteligenta si eficienta decit specialistii in afaceri externe bastinasi si mioritici. Dar faptul acesta trebuie tinut atit de strict secret stat si importanta deosebita incit nici macar Ioan Tudor, agentul agentului Volodea Alexe nu are voie sa-l ciripeasca in scris.

Racheta Galbena 18-07-2010 - 11:36

Ba Cacaramache, mai repeta ce ai scris mai inainte, ca nu prea fusei atent. Si parca mi se paru asa, …interesaaaant !

gt 15-08-2010 - 12:43

… dorinta marelui …. erou … de a avea o bamba … chiar mica… dar nucleara… o avea de vremea libianului… oricum Ro la nivelul anilor 89 avea capacitatea de a produce uraniu imbogatit si chiar plutoniu in cantitati mici…89 stopeazapoate creea bombei nucleare in Ro.!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult