Acasa rss 1asig Ponta anunţă indexarea pensiilor în 2014

Ponta anunţă indexarea pensiilor în 2014

scris de A.P.
4 afisari

Premierul Victor Ponta a dat asigurări că pensiile se vor indexa, în 2014, în raport cu rata inflației și creșterea salariului mediu brut.

El a declarat, luni seară, într-o emisiune la postul de televiziune Antena 3, că majorarea pensiilor este prevăzută în strategia fiscal-bugetară.

‘Lucrurile trebuie să fie foarte clare. Banii pe care îi dăm la pensii vin tot de la oameni, pentru că nu îi am nici eu, nici doamna Petrescu (n.r.—Ioana Petrescu, ministrul de Finanțe). Românii au muncit mai mult anul trecut. Anul acesta, deja pe prima lună s-a înregistrat o creștere a comenzilor în industrie cu 10%. Oamenii muncesc mai mult. Muncesc mai eficient. Asta înseamnă că avem creștere economică’, a afirmat Ponta.

Premierul speră ca măsurile de creștere economică să fie aplicate în același timp cu cele de combatere a evaziunii fiscale.

1 comentariu

ionisus 11-03-2014 - 10:40

Indexarea pensiilor nu inseamna crestere ci doar o corectie, crestere inseamna daca se da ceva peste rata inflatiei! E o mare diferenta!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult