Acasa Actualitate-InternaSocial Ponta: Modificarile propuse de Guvern la Codul fiscal sunt „aberante”

Ponta: Modificarile propuse de Guvern la Codul fiscal sunt „aberante”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.„Asteptam sa vedem daca apar acele norme de aplicare a modificarilor la Codul fiscal. Vreau sa va precizez ca pozitia noastra, a specialistilor social-democrati, este ca masurile adoptate de modificare a Codului fiscal sunt masuri aberante, multe dintre ele inaplicabile si aceasta nesiguranta fiscala nu face decat sa inrautateasca situatia economica a tarii, sa ne puna intr-o stare de inferioritate fata de tarile din jur care iau masuri anticriza si care au o politica fiscala mult mai coerenta si mai logica decat a Romaniei”, a declarat luni Victor Ponta, citat de Agerpres, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Ponta a amai spus ca iarna care va urma va fi una „cumplita” din punct de vedere social si financiar, iar efortul principal al PSD se va concentra pe gasirea de solutii de trecere peste aceasta situatie dificila.

0 comentariu

nik 23-07-2010 - 04:16

rusinos daca este adevarat credeam ca esti un ziarist corect si colegi tai o sa te judece. sa ajungi lingau la mafiotul vantu

naex 23-07-2010 - 07:02

Nik ma mir ca ptr tine este o noutate acst lucru si cred ca Citacu suge de la doua oi ca mai suge si pe a lui Voiculescu.

urbos 28-07-2010 - 02:54

Vierme nik, pe cine linge ma Ciutacu? Deocamdata vierme, nu linge pe nimeni, injura la Basescu, ceea ce e perfect normal. Lingaii ling puterea, pricepi vierme? Asta e definitia lingaului. Poate tu o lingi pe ma–ta dar nu conteaza si nu intereseaza pe nimeni. Corect? Corect!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult