Acasa Actualitate-InternaSocial Ponta şi-a mai luat un jurnalist pe post de consilier de stat

Ponta şi-a mai luat un jurnalist pe post de consilier de stat

scris de A.P.
11 afisari

Prim-ministrul Victor Ponta a semnat decizia privind acordarea calității de consilier de stat al primului-ministru Laurei Corina Basoc (Chiriac), cu atribuții în domeniul politicilor sociale, anunță miercuri Guvernul printr-un comunicat de presă.
laura-chiriacPotrivit Guvernului, Laura Chiriac are o vastă experiență în mass-media din România, lucrând pentru Radio France International, AFP, Realitatea TV sau România TV. Ca jurnalist, Laura Chiriac a acordat întotdeauna o atenție deosebită problemelor de zi cu zi ale oamenilor, serviciilor medicale și educației.

„Consider această numire o onoare și o oportunitate de a face ceva pentru societatea în care trăim. Am adus întotdeauna în atenția publică lucrurile care nu funcționează așa cum ar trebui, iar acum m-am hotărât să mă implic activ și direct pentru a le schimba”, a declarat Laura Chiriac, citată în comunicat.

In luna iulie 2015 Laura Chiriac a decis să intre în politică și s-a înscris în ALDE. Laura Chriac este responsabilă cu politicile sociale ale partidului, precum şi de relaţiile internaţionale ALDE.
„Într-o perioadă în care mesajele politice s-au transformat în alibiuri, când discursul ultradefensiv a devenit strident, punţile de comunicare cu oamenii se rup… Astăzi, mai mult ca niciodată, criteriile de apreciere ale politicilor sociale ar trebui să ţină cont de calitatea educaţiei, a serviciilor medicale, de puterea de cumpărare a omului de rând… Cei mai mulţi dintre noi am devenit spectatori la marea reprezentaţie televizată din ultimele luni şi uităm să ne apăram drepturile şi libertăţile individuale. Aşa cum am avut un cuvânt de spus în mass-media, consider că este momentul să fac ceva mai mult pentru societatea românească. Am ales ALDE!”, a spus Laura Chiriac, potrivit comunicatului de presă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult