Acasa Actualitate-InternaSocial Pop: Bac-ul va fi supravegheat video. În caz contrar, directorii şcolilor vor fi traşi la răspundere

Pop: Bac-ul va fi supravegheat video. În caz contrar, directorii şcolilor vor fi traşi la răspundere

scris de A.B.
3 afisari

Liviu Pop le-a transmis inspectorilor generali că, în cazul în care vor exista săli nesupravegheate video la Bacalaureat, vor răspunde atât preşedintele de comisie, cât şi directorii unităţilor şcolare.

pop

foto: ziarelive.ro

„Dacă supravegherea video nu se realizează, răspunde preşedintele de comisie şi directorul. Nu vom face rabat”, a declarat ministrul Educaţiei pentru Agerpres. El a atras atenţia şi asupra faptului că vor fi drastic sancţionate intenţiile de strângere a banilor pentru protocol. „Să eliminaţi orice posibilitate de a interveni în preajma comisiilor. La final, vom căuta vinovaţii”, a avertizat reprezentantul MECTS.  Totodată, el le-a spus inspectorilor generali că preşedinţii centrelor de evaluare naţională trebuie să fie mobilizaţi, astfel încât rezultatele la acest examen să fie afişate la timp.  Liviu Pop a precizat că o analiză asupra desfăşurării examenelor de Bacalaureat şi evaluărilor naţionale se va face la rece. „Nu trebuie să căutăm acum capete. Sper să nu avem luni surprize la examenul de Bacalaureat, precum cele de la evaluarea naţională”, a spus Pop. El şi-a exprimat speranţa ca „marii experţi ai limbii române” să stabilească ce tip de propoziţie este aceea care a creat controverse la evaluarea naţională.

1 comentariu

BULA 28-06-2012 - 17:01

Sa se supravegheze video examenele de LICENTA si sa se dea subiecte unice pe tara, pe domenii. Adica le puneti piedici celor care vor sa termine liceul si ii lasati de capul lor pe analfabetii care vor sa ajunga ingineri, arhitecti, profesori ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult