Acasa Actualitate-InternaSocial Portretul-robot al prostituatei romance in Italia

Portretul-robot al prostituatei romance in Italia

scris de Ziua Veche
4 afisari

Prostituate Italia-foto AgerpresSambata si duminica, 25 de patrule de politisti au verificat strazile Romei pentru a analiza fenomenul prostitutiei cu toate aspectele lui. Fortele de ordine au fost insotite de o echipa de psihologi care au aplicat chestionare despre viata personala a prostituatelor. „Dupa ce atata timp au fost tratate ca niste obiecte, era cazul sa le ascultam, sa le dam o infatisare umana”, a spus Rita Staccone. Primul lucru pe care l-au remarcat a fost ca majoritatea prostituatelor erau romance iar cele care, la prima vedere pareau minore, au refuzat sa se identifice.

Din raspunsurile la intrebari, politistii au aflat ca fetele castiga intre sase si sapte mii de euro lunar. Nici una dintre cele 82 de romance intervievate nu ar schimba meseria cu o alta, mai prost platita si au exclus alternativa de a lucra ca ingrijitoare de batrani.O parte din fete a motivat ca se prostitueaza pentru a-si intretine copiii lasati in Romania, in grija familiilor. Rudele nu stiu ce meserie practica ele in Italia. Restul a declarat ca isi platesc studiile universitare. Prostituatele practica des „euronaveta” schimband locul de munca intre Italia, Spania, Franta si Germania. Prostituatele au declarat ca practica meseria de buna voie si ca vor continua sa o faca. Acesta este portretul prostituatei romance alcatuit de Biroul General pentru Prevenire al Chesturii din Roma.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS