Acasa Actualitate-InternaSocial Poteras isi face televizune pe banii primariei

Poteras isi face televizune pe banii primariei

scris de Ziua Veche
4 afisari

Primarul pedelist al sectorului 6, Cristian Poteras, se pregateste sa intre in randul mogulilor si a pus la cale lansarea unui post de televiziune. Pentru inceput acesta s-a gandit ca trebuie sa emita numai on-line, urmand ca pe viitor postul de televiziune TV6.ro – televiziunea sectorului 6,  sa emita si pe retelele de cablu.


Conform unor informatii din Primarie, Poteras a angajat specialisti din PRO TV si de la Jurnalul National pentru a conduce postul. In aceasta perioada se lucreaza in regim de probe, de catre o echipa de amatori care pregateste stiri si emisiuni in vederea lansarii postului in mediul online.

Sursele noastre spun ca valoarea investitiei se invarte in jurul cifrei de 100.000 de euro, banii provenind mai putin din resursele Primariei si mai mult de la firme apropiate primarului. Primarul Poteras nu ne-a confirmat sau infirmat aceste informatii pentru ca nu a putut fi contactat telefonic de reporterii ziuaveche.ro, pana la inchiderea editiei.

0 comentariu

Homo Superiorus 15-07-2010 - 15:02

pentru ca hotii sa doarma linistiti, fara greturi.

Dorry +99,99% romani 16-07-2010 - 06:32

BRAVOOO !, D.N.A .Va rugam sa faceti lumina in tara aceasta plina de multi ca Diaconescu.Cerem eliberarea lui Doru Parv si scoaterea de sub urmarire penala, ca el nu a fortat pe nimeni sa apeleze la ajutorul lui,nu a santajat pe nimeni si nu a adus prejudicii statului si nici celor care , aflindu-se in situatii critice a vietii lor , au mers la el si si-au gasit raspuns problemelor lor.Este un parapsiholog foarte bun, NU trebuie sa ai multe studii,fiind dotat de la nastere cu calitati paranormale cum le are el.Comform cercetarilot stiintifice, s-a demonstrat ca aceste capacitati exista, dar pt. ca noi nu le detinem, le-am pierdut, incercam fiecare sa negam,si sa distrugem pe cel pa care l-a daruit DUMNEZEU poporului acesta amarit si distrus de multi ca Diaconescu, lipsiti de scrupule.Acum acest mare patron de televiziune santajeaza in continuare pe cei mai necajiti din tara aceasta, pe cei fara cultura, pe cei batrini, pe boschetari, pe someri,pt. ca in caz de inchisoare , acestia sa iasa sa faca circ in tara aceasta, caci sint de joasa speta, si sint in stare de orice.MARE MAGARIE PE POSTUL O.T.V., NU STIM DE CE NU-L INCHIDE C.N.A.-Avem incredere ca Dan Diaconescu v-a fi judecat pentru faptele sale,si executat silit pentru recuperarea tuturor taxelor ce trebuie sa le plateasca la stat si consficarea averii ilicite pt. care pensionarii,somerii,taranii si tineretul sint sacrificati astazi.Asa ca , sint multi ca el -EXECUTATII !. Noi , acest grup de romani, facem apel la toti cei care-l cunosc pe DORU PARV, SA SE ALATURE NOUA CERIND ELIBERAREA LUI DORU, ESTE NEVINOVAT- IN CAZUL „dandiaconescudirectpucarias”.Fii tare DORU,lumea te iubeste !.Te asteptam cu drag, dar pe alt post de televiziune.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult