Acasa Actualitate-InternaSocial Prahova: 16 percheziții la suspecți de furturi din locuințe

Prahova: 16 percheziții la suspecți de furturi din locuințe

scris de S. P.
3 afisari

Polițiștii prahoveni efectuează mai multe percheziții pe raza județului la membrii unei grupări specializată în comiterea de furturi din locuințe.

Prahova: Percheziții la suspecți de furturi din locuințe

Prahova: Percheziții la suspecți de furturi din locuințe

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova citat de Agerpres, prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 700.000 de lei.  La acțiune participă polițiștii de investigații criminale din cadrul IJP Prahova, împreună cu polițiști din cadrul altor unități de poliție și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Astfel, 16 percheziții (15 domiciliare și una la o societate comercială) se desfășoară în municipiul Ploiești și în localitățile Vălenii de Munte, Măneciu, Măgurele, Boldești-Scăeni, Gura Vitioarei, Predealul-Sărari, Izvoarele și Teișani pentru probarea activității infracționale a membrilor unei grupări infracționale specializată în furturi din locuințe, nouă suspecți de comiterea acestor fapte urmând a fi conduși la audieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor bănuite în cauză.

1 comentariu

UnUL 05-03-2014 - 22:50

Hoția – sport național.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult