Acasa Actualitate-InternaSocial Pregătire româno-israeliană pentru urgenţe şi dezastre

Pregătire româno-israeliană pentru urgenţe şi dezastre

scris de M.A.
1 afisari

IGSU şi Ministerul Sănătăţii, în parteneriat cu Ambasada Israelului la Bucureşti, organizează, în perioada 4 – 8 iulie, atelierul de lucru tematic „Pregătirea pentru Urgenţe şi Dezastre”, susţinut de patru experţi ai Agenţiei Naţionale pentru Cooperare Internaţională (MASHAV) din Ministerul Afacerilor Externe al Israelului.

MASHAV

Atelierul de lucru se adresează liderilor potenţiali în domeniul managementului urgenţelor, incluzând factori decizionali din instituţiile responsabile şi personal medical şi urmăreşte promovarea abilităţilor publicului ţintă de a acţiona optim în cazul producerii de dezastre şi/sau incidente cu victime în masă, de a îmbunătăţi şi eficientiza cooperarea inter-instituţională în asemenea situaţii, prin consolidarea relaţiei dintre instituţiile relevante, precum şi de a realiza un schimb de experienţă cu experţii israelieni.

Participanţii la Atelierul de lucru provin de la Departamentul Securităţii Naţionale/ Administraţia Prezidenţială, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Instituţia Prefectului şi Primăria Municipiului Bucureşti.

Acest proiect comun este primul de acest gen din cadrul cooperării româno-israeliene şi este relevant pentru pregătirea specialiştilor din România pentru situaţii de urgenţă soldate cu victime în masă. Mai mult decât atât, acest proiect reflectă relaţiile tradiţionale de prietenie dintre cele două state.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult