Acasa Actualitate-InternaSocial Premiera juridica: Instanta decide demolarea unei constructii ilegale de 10 etaje

Premiera juridica: Instanta decide demolarea unei constructii ilegale de 10 etaje

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Un bloc de zece etaje construit pe teren privat aflat pe strada Aurel Vlaicu din sectorul 2 al Capitalei va fi desfiintata prin decizie a instantei deoarece are o amprenta la sol mai mare decat cea permisa de autorizatia de constructie emisa de Primaria sector 2, potrivit Asociatiei pentru Protectia si Documentarea Monumentelor si Siturilor (Pro-Do-Mo).

Decizia in cazul imobilului din strada Aurel Vlaicu a fost pronuntata pe 5 iulie, insa poate fi atacata cu recurs. Reprezentantii ONG, citati de NewsIn, au afirmat ca decizia Judecatoriei sector 2 reprezinta o premiera juridica in Capitala, fiind prima constructie pe teren privat pentru care instanta decide desfiintarea. Primaria sectorului 2 a emis in aprilie 2008 o autorizatie de construire pentru un imobil de sase etaje, beneficiarii autorizatiei fiind Busuioc Andrei Horia si Cucu Victor. Insa, constructorul a realizat un imobil de zece etaje, cu amprenta la sol mult mai mare decat cea prevazuta in autorizatia de construire data Primarie. In aceste conditii, in iulie anul trecut Primaria sector 2 l-a dat in judecata pe constructorul imobilului solicitand respectarea parametrilor prevazuti in autorizatie. Pro-Do-Mo a intervenit in proces in sprijinul Primariei de sector.

0 comentariu

roy 21-07-2010 - 18:35

domnul Amiri aflat in indisponibilitate momentana mortala nu va putea sa-si joace propriul rol.

Alex 24-07-2010 - 19:56

Iranienii astia (defapt regimul fundamentalist de la Teheran) sunt tampiti de-a dreptul… Pai daca l-ar fi rapit americanii pe „celebrul” om de stiinta, chiar e oare cineva naiv sa creada ca i-ar fi dat mai apoi drumul sa se intoarca in Iran?????

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult