Acasa Actualitate-InternaSocial Premierul îl contrează pe ministrul Educaţiei: Bac-ul va fi supravegheat de camere video şi pe viitor

Premierul îl contrează pe ministrul Educaţiei: Bac-ul va fi supravegheat de camere video şi pe viitor

scris de A.B.
9 afisari

Lăsaţi camerele web acolo unde sunt. Nu le scoatem acum şi nici în viitor a strigat premierul Ponta către ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop.

bac

foto: enational.ro

Victor Ponta a solicitat ministrului interimar al Educaţiei, Liviu Pop, să verifice situaţia de la examenul de Bacalaureat destinat sportivilor olimpici, dar şi să menţină camerele de supraveghere, precizând că acestea nu vor fi eliminate nici acum şi nici în viitor. „Domnule ministru Pop, vă rog să vedem ce s-a întâmplat la Bac-ul olimpicilor. Lăsaţi camerele de luat vederi acolo unde sunt, nu le scoatem şi nu le scoatem nici în viitor”, a spus Ponta. El a cerut ministrului să explice că la această sesiune de Bacalaureat s-au prezentat sportivi olimpici, şi nu elevi participanţi la diferite olimpiade de matematică sau fizică. „Denumirea de Bac-ul olimpicilor cred că ne-a derutat pe toţi, lumea se gândea la cei care participă la olimpiade de matematică, fizică, şi de fapt era vorba de sportivi, dintre care bănuiesc că mulţi nu vor fi la Olimpiada de la Londra, a conchis premierul. Liviu Pop, ministrul interimar al Educaţiei, a declarat, sâmbătă, că propunerea sindicatelor privind introducerea bacalaureatului diferenţiat din 2013 este pertinentă, deoarece forma actuală a acestui examen nu mai este adaptată situaţiei din sistemul de învăţământ. Pop a subliniat că propunerea de introducere a bacalaureatului diferenţiat din 2013, şi nu din 2016, aşa cum prevede Legea educaţiei naţionale, va fi discutată la nivelul guvernului, urmând să fie şi dezbateri serioase cu elevii pe acest subiect.

3 comentarii

razvabn 06-06-2012 - 16:01

Nici nu mai voi da examenul de bacalaureat daca este asa de greu.

ValVerde 06-06-2012 - 16:23

Atunci poate o sa te intereseze articolul de azi:

„Romania = Saracia! Vezi cati salariati romani traiesc cu putin peste 100 de euro pe luna
Scris de : Dan Irimia 2012-06-06 13:19 ”

PS Formularea comuna e „Nici nu voi mai da…”

Liviu 06-06-2012 - 20:30

Eu as completa si cu: „… daca este ATAT de greu” ! Cu toate ca din articol nu reiese nimic cu privire la dificultatea Bacalaureatului !!!

Insa nu asta este problema cea mai mare … Sunt chestiuni de fond mult mai importante cum este de exemplu despartirea in cuvinte !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult