Acasa Actualitate-InternaSocial Premierul Ponta se află în Turcia, pentru a se opera la genunchi

Premierul Ponta se află în Turcia, pentru a se opera la genunchi

scris de Z.V.
13 afisari

Premierul Victor Ponta se află în Turcia, pentru a se opera la genunchiul stâng, la care s-a accidentat în urma unui meci de baschet, afirmă surse oficiale. În perioada în care premierul lipseşte din ţară, atribuţiile Guvernului sunt coordonate de către vicepremierul Gabriel Oprea.

ponta coruptie saracieLuni dimineaţă, avocata lui Victor Ponta a fost la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde ar fi urmat să se prezinte premierul, urmărit penal pentru trei infracţiuni în dosarul lui Dan Şova. Potrivit unor surse, avocata ar fi cerut o amânare cu o săptămână a audierii premierului, motivând prin faptul că acesta este în Turcia, unde ar urma să se opereze la genunchi.

Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală. Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni avea probleme la genunchiul stâng. La spital, premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul. În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală.

La finele lunii mai, surse apropiate premierului Victor Ponta au declarat, agenţiei MEDIAFAX, că acesta s-a accidentat uşor, într-o zi de duminică, fiind lovit la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet, medicii recomandându-i atunci să evite deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

La scurt timp, premierul a plecat la Tirana, pentru Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est, unde s-a scuzat faţă de preşedintele Albaniei că şchiopătează uşor, explicându-i că s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.

„Îmi cer scuze, dar am jucat baschet şi sunt puţin…”, i-a spus Ponta preşedintelui albanez, arătând spre piciorul stâng.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult