Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE: Preşedintele CC, Augustin Zegrean operat pentru montarea unei proteze la şold

UPDATE: Preşedintele CC, Augustin Zegrean operat pentru montarea unei proteze la şold

scris de Z.V.
4 afisari

UPDATE: Preşedintele Curţii Constituţionale (CC), Augustin Zegrean, a fost operat, în dimineaţă de miercuri, în urma fracturii suferite la colul femural, după ce a căzut pe gheaţă.

Soţia preşedintelui CC, Augustin Zegrean, Eugenia Zegrean, a declarat, miercuri, că operaţia a început la ora 8.00. Ea a declarat pentru mediafax că preşedintele CC „a intrat în operaţie la ora 8.00 ca să i se monteze o proteză la şold. Medicii spuneau că îl vor lăsa acasă la sfârşitul săptămânii, probabil sâmbătă, dar nu va putea veni la Bistriţa. Va trebui să urmeze nişte proceduri să se recupereze. Tocmai de aceea merg şi eu la Bucureşti. Chiar acum mă îndrept spre Cluj ca să iau avionul spre Bucureşti”.

Preşedintele Curţii Constituţionale (CC), Augustin Zegrean, a fost internat la secţia de ortopedie a Spitalului Universitar din Bucureşti, după ce a căzut pe gheaţă, la intrarea în Parcul Herăstrău.

Preşedintele CC, Augustin Zegrean, a căzut pe gheaţă şi a fost internat (foto:luju.ro)

Augustin Zegrean a fost internat marţi, 8 ianuarie, la ora 10.00, au precizat suferind o fractură de col femural în urma unei căzături pe gheaţă. Preşedintele CC a declarat pentru mediafax că a ieşit să se plimbe, luni seara, în Bucureşti, iar la intrarea în Parcul Herăstrău a alunecat pe gheaţă şi a căzut. Zegrean adăugase la acel moment că nu vrea să spună în ce spital este internat ca să nu meargă jurnaliştii „peste el”.

Vineri seară, Augustin Zegrean a asistat, la Bistriţa, la Concertul de Bobotează inspirat după cel de Anul Nou de la Viena, iar luni a plecat la Bucureşti. Augustin Zegrean a fost între 1990-1992 senator de Bistrița-Năsăud din partea FSN, apoi deputat din partea PD. Din 13 iulie 2007 este judecător al Curții Constituționale, numit la propunerea Președinției României, în timpul mandatului președintelui Traian Băsescu. În data de 17 iunie 2010 a fost ales, cu cinci din nouă voturi, în funcția de președinte al CC a României.

6 comentarii

Paul Snaider 09-01-2013 - 09:53

JIGODIA

Europeanuul 09-01-2013 - 10:01

Augustin Zegrean a fost între 1990-1992 senator de Bistrița-Năsăud din partea FSN, apoi deputat din partea PD. Din 13 iulie 2007 este judecător al Curții Constituționale, numit la propunerea Președinției României, în timpul mandatului președintelui Traian Băsescu.
—————
Sa traiasca „reformele” justitia si judecatorii independenti!

jenifer 09-01-2013 - 10:21

sa ne scape dr de el.ducase…..

Anteu 09-01-2013 - 10:52

Am inteles ca asta-vara avea o rana pe fata,zicea ca s-a impiedicat de dulap si s-a lovit.Asta din cauza ca nu vede bine nici cu ochelari,atunci cum sa plece la plimbare noaptea prin parc?iata unde te duce maretia dreptului.A zis fara sa-l intrebe nimeni,ca sunt unii care se bucura.S-o fi gandit la cei 7.4?

silviu 09-01-2013 - 13:29

DUMNEZEU VEDE SI NU IARTA

Huhu Ciu 09-01-2013 - 14:33

Vad pe aici copii nebuni ai referendumului Silviu, Anteu, Jennifer, Paul Snaider, deci niste mici gandaci care se baga si ei ca musca pe cadavrul Constitutiei ce au tavalit-o uselistii, si pe care o sa o omoare prin strangulare ca maine, cu ajutor UDMR.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult