Acasa Actualitate-InternaSocial Prima declaraţie oficială a prinţului Nicolae după ce a fost dezmoştenit

Prima declaraţie oficială a prinţului Nicolae după ce a fost dezmoştenit

scris de Cristi Stefan
10 afisari

În prima declaraţie oficială făcută după ce a fost dezmoştenit,  Prinţul Nicolae a precizat că „am reflectat la viitorul ţării şi Casei noastre, precum şi la rolul pe care eu îl pot avea în propăşirea lor.”

Nicolae Mihai de Roumanie Medforth MillsVă prezentăm în continuare  declaraţia  lui Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills, primită de Ziua Veche:

„Duminică, 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I, bunicul meu, a luat decizia de a-mi retrage titlul de Principe al României şi locul în Linia de Succesiune la Coroana României. Această decizie, pe care mi-o asum, vine în urma unei perioade în care am reflectat la viitorul ţării şi Casei noastre, precum şi la rolul pe care eu îl pot avea în propăşirea lor.

Poziţia de Principe al României şi prezenţa în Linia de Succesiune la Coroana României impun un mod de a-mi conduce viaţa pe care găsesc dificil să îl accept. De aceea, cu multă durere în suflet, consider că decizia Majestăţii Sale Regelui este binevenită pentru mine. Voi căuta, în viitor, să-mi servesc idealurile şi principiile în alt mod.

Le mulţumesc tuturor celor care, în anii cât m-am aflat în mijlocul românilor, mi-au acordat încrederea, sprijinul şi speranţa lor, şi care şi-au oferit ajutorul la iniţiativele dedicate propăşirii României. În noile mele circumstanţe, voi căuta să mă dedic în continuare activităţilor ecologice, de tineret şi caritabile, despre care am învăţat atâtea lucruri cât timp m-am aflat în România.

Doresc de asemenea să le mulţumesc autorităţilor publice centrale şi locale pentru deschiderea cu care şi-au acordat sprijinul proiectelor comune, şi mai ales familiei mele, pentru dragostea şi înţelegerea cu care m-au înconjurat aici.

Nădăjduiesc ca Dumnezeu să protejeze şi în viitor naţiunea şi Coroana Română.
Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills

Cutremur la curtea Regelui Mihai. De ce a fost dezmoştenit Prinţul Nicolae

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult