Primarul Craiovei a amendat-o pe Lia Olguţa Vasilescu | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Primarul Craiovei a amendat-o pe Lia Olguţa Vasilescu

Primarul Craiovei a amendat-o pe Lia Olguţa Vasilescu

scris de M.A.
16 afisari

Primarul Craiovei a amendat-o pe Lia Olguţa Vasilescu. “Autoamenda” în valoare de 1.000 de lei are legătură cu neîndeplinirea condiţiilor legale pentru reabilitarea termică a unui bloc de locuinţe.

Primarul Craiovei a amendat-o pe Lia Olguta Vasilescu

Primarul Craiovei a amendat-o pe Lia Olguta Vasilescu (foto: olteniabiz-magazin.ro)

Sancţiuni au primit şi directorul Regiei de Adminstraţie a Domeniului Public şi Fond Locativ, cel al Regiei de Termoficare şi cel al Companiei de apă. Lia Olguţa Vasilescu şi-a dat amenda după ce în presa locală a apărut un articol în care era prezentat faptul că Primăria a început reabilitarea termică a blocului 201E din cartierul Craioviţa Nouă, fără a avea autorizaţie de construire, transmite Mediafax.

Primăria avea certificat de urbanism, dar nu şi autorizaţie de construire. Aceasta a fost emisă în 8 septembrie 2012, însă lucrările au fost începute înainte de această dată.

„Am demarat lucrările pentru că erau urgente, sunt dispusă să suport amenda. Dacă nu începeam imediat lucrările, riscam să pierdem banii de la Uniunea Europeană şi prefer să plătesc amenda, decât să pierd un proiect atât de important pentru oraş”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

„Am avut sesizări că în acel bloc se fac lucrări fără autorizaţie. Am verificat şi apoi am dispus amendarea cu 1.000 de lei a celor vinovaţi, vorbim aici de Regia de Termoficare, Compania de Apă, RADPFL şi persoana fizică Lia Olguţa Vasilescu„, a declarat şeful Poliţiei Locale Craiova, Octavian Mateescu.

3 comentarii

BULA 12-10-2012 - 15:18

Amenda va fi mult mai usturatoare la alegerile din decembrie, cand se va vedea cate voturi o sa piarda USL ca urmare a tampeniilor facute de Olguta Vasilescu.

Ionela Valcu, din Craiova. 13-10-2012 - 02:20

Da, imi doresc cu ardoare ca PRIMARUL CRAIOVEI-Lia Olguta Vasilescu, sa nu tina ranchiuna si suparare cu Lia Olguta Vasilescu!

chiaburul 15-10-2012 - 09:55

aş! ţurlancă buimacă ajunsă „pe pod”!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult