Acasa Actualitate-InternaSocial Primarul din Techirghiol vrea să joace banii primariei la Loto

Primarul din Techirghiol vrea să joace banii primariei la Loto

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un primar din România a găsit o soluţie inedită, pentru a-şi pune în aplicare proiectele europene. Vrea să-şi convingă consilierii să joace la Loto 6 din 49. Cu banii pe care speră să-i câştige astfel, primarul localităţii constănţene Techirghiol spune că ar putea să finalizeze o serie de proiecte pentru care a obţinut deja finanţare europeană.

 

Stan Adrian (foto), primarul din Techirghiol, ar avea nevoie de 3 milioane de euro, bani pe care nu-i are. Dar edilul a câştigat recent la loto 200 de lei şi crede că norocul îi poate surâde din nou. Numai că de data aceasta vrea ca biletul să fie platit din indemnizaţia consilierilor locali, a anuntat Antena3.

Ideea primarului are deja un prim susţinător. „Mi se pare o idee fructuoasă pentru Consiliul Local . Nu avem bani de cofinanţări pentru toate proiectele şi e şi asta o şansă la un milion să facem banii necesari”, consideră Adriana Şlincu, viceprimarul din Techirghiol.

Localnicii în schimb, nu văd cu ochi buni ideea. Primarul speră că toţi consilierii vor fi de acord cu el. Le va cere acordul la următoarea şedinţă de consiliu.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult