Acasa Actualitate-InternaSocial Primarul Emil Boc şi-a amendat partidul

Primarul Emil Boc şi-a amendat partidul

scris de A.H.
20 afisari

ARD şi alte partide politice au fost amendate de primarul Clujului, democrat-liberalul Emil Boc, pentru afişaj electoral ilegal.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a aplicat amenzi în valoare totală de 8.000 de lei partidelor politice, alianţelor politice şi candidaţilor independenţi care au realizat afişaj electoral ilegal în Cluj-Napoca, se precizează într-un comunicat de presă transmis, marţi, de municipalitatea clujeană. Cele mai mari amenzi, de câte 2.000 de lei, au fost aplicate ARD şi USL. De asemenea, a fost amendat PP-DD cu 1.500 de lei, candidatul independent Liviu Alexa tot cu 1.500 de lei şi PPMT cu 1.000 de lei.

‘Menţionăm faptul că, în data de 29 noiembrie 2012, primarul Emil Boc a somat public toate formaţiunile politice ca în termen de 48 de ore să desfiinţeze afişajul ilegal, lucru care nu s-a întâmplat. Banii rezultaţi din amenzi vor fi utilizaţi inclusiv pentru acordarea de cadouri de sărbători căminelor de bătrâni şi persoanelor nevoiaşe’, se menţionează în comunicatul primăriei.

De asemenea, Primăria Cluj-Napoca a sesizat Biroul Electoral Judeţean pentru ca acesta să dispună desfiinţarea afişajului electoral ilegal.

1 comentariu

salut 04-12-2012 - 17:39

La ce chestii ridicole se preteaza astia. Romanii isi vor merita soarta daca mai pun o data botul la gainariile astea ale PDL si acolitilor. Desi, daca stau sa ma gandesc, prin Cluj Napoca si prin imprejurimi, ardelenii dau pe afara cu viteza de gandire. Realizeaza ca le-a intrat o piuneza in koor dupa …numai…5 minute. Reala performanta, nu-i asa?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult