Acasa Actualitate-InternaSocial Primarul Ontanu cere rezilierea contractului cu ENEL

Primarul Ontanu cere rezilierea contractului cu ENEL

scris de Ziua Veche
44 Afisari

.Edilul Sectorului 2 a cerut, vineri, ‘’de urgenta’’ ministrului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, rezilierea contractului cu compania italiana ENEL care se ocupa cu distributia energiei electrica in Capitala. Potrivit lui Neculai Ontanu, ENEL este ‘’depasita de situatie’’ si manifesta ‘’aroganta’’ fata de problemele bucurestenilor.


’’Capitala este un butoi cu pulbere care sta sa explodeze, iar primele scantei au inceput deja sa apara in diverse cartiere si se tot inmultesc, acolo unde disperarea bucurestenilor a ajuns la cote alarmante’’, este opinia Primarului Neculai Ontanu care trage un semnal de alarma fata de miscarile sociale generate de opririle din ce in ce mai dese de curent care se extind in tot Bucurestiul pe durate tot mai mari de timp. ’’Lipsa bunului simt manifestata de aroganta conducere a companiei italiene ENEL fata de problemele bucurestenilor afectati de intreruperile din ce in ce mai dese de energie electrica va genera iesirea oamenilor in strada, asa cum s-a intamplat recent, joi noaptea in cartierul Andronache din sectorul 2, cand 50 de persoane au blocat strada Peris. Toata iarna intreruperile de curent electric repetate de perioade lungi de timp au fost din ce in ce mai multe in Bucuresti, inclusiv in perioada sarbatorilor, condamnand populatia la umilinta, suferinta chinuitoare si inutila, distrugandu-le aparatele electrocasnice pentru care nu-i despagubeste nimeni’’, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 2.

 

’’Sute de institutii publice si agenti economici au fost afectate de flagelul ENEL, fiind impiedicate sa-si desfasoare activitatea, inregistrand pagube insemnate, iar cartiere intregi de blocuri cu sute de mii de locuitori stau in bezna cu zilele datorita proastei gestionari a retelelor electrice vechi de zeci de ani si a incompetentei de care dau dovada angajatii ENEL. Fata de aceasta stare de fapt, Primarul Neculai Ontanu cere de urgenta ministrului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, domnul Adriean Videanu, rezilierea contractului cu ENEL, companie energetica din Italia si a monopolului italian care se ocupa cu distributia energiei electrice in Capitala si care s-a dovedit total depasita de situatia din teren’’, a comunicat Primaria Sectorului 2.

0 comentariu

Terente 06-07-2010 - 15:45

Urita femeie si dezgustatoare. Cine dracu s-ar culca cu una ca asta in pat? Si, cum de dracu o lasa sa apara pe scena, drogata asta? Ce mesaj poate sa lanseze lipitoarea asta ordinara ascultatorilor? Fi-mi-ar scirba!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS