Acasa Actualitate-InternaSocial Primarul Vanghelie a fost amendat pentru neaplicarea legilor fondului funciar

Primarul Vanghelie a fost amendat pentru neaplicarea legilor fondului funciar

scris de Ziua Veche
5 afisari

Primarul Marian Vanghelie a fost amendat cu 55.000 de lei de prefectul Capitalei pentru neaplicarea legilor fondului funciar, el fiind singurul dintre cei sase primari de sector care nu a infiintat subcomisia locala de fond funciar.


Vanghelie, „care este” primarul sectorului 5 din anul 2000, a mai fost amendat, in decembrie 2009, cu 1.500 de lei pentru ca nu a deszapezit stazile din sector, iar in februarie 2010 a mai incasat o amenda de 60.000 de lei pentru nerespectarea regulilor de salubritate si incalcarea normelor de mediu, in Piata de Flori „George Cosbuc”. 

„Intrucat la controlul efectuat la Primaria Sectorului 5, primarul de sector a lipsit de la sediu institutiei si a refuzat sa puna la dispozitia comisiei de control documentele si infomatiile solicitate, acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 55.000 ron. De altfel, primarul sectorului 5 este singurul edil de sector care nu a infiintat subcomisia locala de fond funciar, al carei presedinte este conform legislatiei in vigoare. Acest lucru se reflecta si in numarul extrem de mic (3) de titluri de proprietate emise pe raza sectorului 5 in cursul anului 2009„, se arata intr-un comunicat publicat marti pe site-ul Prefecturii Bucuresti. 

In perioada 15 – 22 martie s-a efectuat controlul asupra activitatii subcomisiilor locale de fond funciar din sectoarele 1, 4, 5 si 6, urmand ca sectoarele 2 si 3 sa fie verificate in cursul acestei saptamani. In cadrul verificarilor s-a facut o analiza a stadiului solutionarii cererilor de stabilire a dreptului de proprietate privata asupra terenurilor, precum si modul in care membrii subcomisiilor respecta prevederile legale in materie.

0 comentariu

Nectarie Protopsaltu 11-07-2010 - 12:59

Reconfortant editorial si plin de dulceata sufleteasca. Stau si ma intreb: l-o fi citit si doamna Carlan. Cred ca acest editorial i-ar prii in loc de medicament.

jan dinu 11-07-2010 - 15:39

Shi n-are regret ca sufletul shi-l
toca in deshert !
JD-USA

Viorica Ianc 11-07-2010 - 18:38

Si io daca sunt pe stil nou ? Cat de
pacatoasa sunt dupa stil ? Si nu dupa ce
am gresit io personal ?
Ortodocsii din Etiopia, Eritrea si cred ca
cei din Egipt (coptii) au anul cu 13 luni!
De la turla pana la cer asa de multe
biserici sunt !!!
Vad cladirea frumoasa si ma gandesc la
chiliile in piatra de la manastirea Turnu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult