Acasa Actualitate-InternaSocial Primul magazin din Bucuresti cu marfuri confiscate

Primul magazin din Bucuresti cu marfuri confiscate

scris de Ziua Veche
77 afisari

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti va deschide luni primul magazin de bunuri confiscate din Capitală, produsele fiind destinate atât persoanelor fizice, cât şi firmelor, a anunţat vineri într-un comunicat, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

“Încasările din valorificarea bunurilor confiscate au crescut cu 13% în primele 10 luni ale anului 2010 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2009. Acest fapt se datorează, pe de o parte, intensificării activităţilor de control ale ANAF şi ale structurilor subordonate – Garda Financiară şi Autoritatea Naţională a Vămilor, iar pe de altă parte se datorează unei mai bune organizări a activităţii de valorificare. Sperăm că, odată cu deschiderea în Capitală a acestui prim magazin ANAF de vânzare a mărfurilor confiscate, încasările din valorificarea acestor bunuri vor creşte semnificativ”, a declarat în comunicat preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Costurile pentru amenajarea magazinului, situate pe strada Măriuca numarul 14, într-un fost sediu al Administraţiei Finanţelor Publice sector 4, s-au ridicat la circa 15.000 lei.

ANAF a încasat 35,2 milioane lei în primele zece luni la nivel naţional din valorificarea bunurilor confiscate, abandonate sau alte sume plătite odată cu confiscarea. Instituţia dispune în prezent de 21 magazine de valorificare proprii în toată ţara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult