Acasa Actualitate-InternaSocial Procurorul care o cauta pe Elodia a gasit vinovata de la “Giulesti”

Procurorul care o cauta pe Elodia a gasit vinovata de la “Giulesti”

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Asistenta Florentina Carstea care trebuia sa aiba grija de nou-nascutii din Sectia de terapie intensiva a Maternitatii Giulesti, saptamana trecuta, in timpul tragediei in care au murit cinci bebelusi, a fost pusa sub urmarire penala pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.


Procurorul Marius Iacob, seful Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca persoanei in cauza i s-au adus la cunostinta invinuirile si urmeaza sa fie audiata. El a precizat, potrivit Mediafax, ca in ancheta au fost depuse mai multe rapoarte, cel realizat de Institutul de Tehnologii Avansate, care a vizat o perchezitie informatica, reliefand ca asistenta medicala a lipsit 12 minute din salonul de terapie intensiva, in intervalul orar 18,24 – 18,36. Mihai Iacob este procurorul care s-a dat in spectacol la OTV prin cautarea avocatei Elodiei Ghinescu, sotia politistului Cioaca. Elodia este disparuta si in ziua de azi. Dan Diaconescu, patronul postului, are probleme cu Justitia. Si pe Elodia ia-o de unde nu-i. Iacob isi face meseria in continuare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult