Acasa Actualitate-InternaSocial Profesorii buzoieni se intorc la catedra

Profesorii buzoieni se intorc la catedra

scris de Ziua Veche
7 afisari

Cadrele didactice din Buzau vor incepe de luni procesul de predare, a declarat, vineri, in urma intalnirii cu reprezentantii profesorilor din acest judet, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, informeaza Agerpres.


Incepand cu 15 martie, cadrele didactice de la 167 de scoli din cele 202 existente in judetul Buzau s-au aflat in greva, iar peste 25.000 de elevi nu au mai frecventat cursurile.

 

„Ne indreptam spre solutionarea situatiei de la Buzau. Am decis ca in interesul elevilor cadrele didactice sa intre in clase in judetul Buzau”, a afirmat Funeriu. El a spus ca impreuna cu sindicalistii au discutat o serie de masuri cautand o „solutie rezonabila”.

La randul sau, reprezentantul sindicalistilor din judetul Buzau a declarat ca s-au creat premisele inceperii scolii in Buzau, sustinand ca s-au facut concesii de ambele parti. „Nu pot sa afirm ca au fost rezolvate problemele. Protestul va continua, dar in alta forma„, a spus sindicalistul. Acesta a precizat ca in cadrul sedintei sindicalistilor din Buzau care va avea loc in acest week-end vor fi propuse solutiile realizate impreuna cu MECTS. Presedintele FSLI, Aurel Cornea, a afirmat ca s-au rezolvat in linii mari problemele. „Problema este rezolvata pentru moment, orele vor fi recuperate. Ne cerem scuze atat parintilor cat si elevilor„, a declarat liderul FSLI. Totodata, Cornea a spus ca FSLI doreste aplicarea intocmai a hotararilor judecatoresti prin care profesorii din Buzau si-au obtinut drepturile salariale.

0 comentariu

Liviu 15-07-2010 - 19:46

Scrii la 6 dimineata … ESact dupa inviorare ! Sau Iesi planton trei ?! Sau si mai sigur Iesti taximetrist ?!!! Poate te-au si imbracat … Te-am nimerit, nu-i asa ?! Nu de alta dar se vede de la o posta gradul tau de cultura, dupa cum incepi mai intai sa injuri si sa batjocoresti dupa care nu mai ai cum sa mai si gandesti … Da-i inainte bibicule, ca Iesti pe soseaua „buna” !

P.S. Ai dus in derizoriu si acest grup de comentarii … Asa-i ciuma !!!

george 16-07-2010 - 02:35

dacă analizezi şi ora când scriu aici, lucrurile sunt clare, jegule! văd că eşti tare pornit împotriva taximetriştilor şi pentru asta m-am gândit ca din ce câştig azi să-ţi dau şi ţie ceva: Moneda Unică IEuropeană. poate, astfel, te vei linişti. hotărăşte tu, când vrei s-o iei în weekendul ăsta, looser împuţit!

Cristea COSTACHE 24-07-2010 - 14:50

Iată un comentariu la articolul:
Nu mai cred în cuvântul PREŞEDINTELUI !
http://numaicredincuvantul.blogspot.com

Şi totuşi, ATENŢIUNE !

Doresc să parafrazez doi mari poeţi români:

COŞBUC, care spunea:
„Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!”

EMINESCU, care a scris:
„Zdrobiţi orânduiala cea crudă şi nedreaptă,
Ce lumea o împarte în mizeri şi bogaţi!
Atunci când după moarte răsplata nu v-aşteaptă,
Faceţi ca-n astă lume să aibă parte dreaptă,
Egală fiecare, şi să trăim ca fraţi!”

——–…0…——–
Şi NOI care parafrazăm şi răbdăm!…..
Ce părere aveţi despre înaintaşii noştri ?
http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fitotuiateniune.blogspot.com
Sursa: MCP Press Agency, Cristea Costache

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult