Acasa Actualitate-InternaSocial Programul Loteria Vizelor – Diversity Visa 2016. Perioadă și condiții înscriere

Programul Loteria Vizelor – Diversity Visa 2016. Perioadă și condiții înscriere

scris de Z.V.
4 afisari

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a anunțat programul de înscriere în programul Loteria Vizelor – Diversity Visa pentru 2016.

Programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru 2016

Programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru 2016

Înregistrările pentru programul DV-2016 trebuie transmise electronic în perioada care începemiercuri, 1 octombrie 2014 la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) şi se încheie luni, 3 noiembrie 2014 la ora 12:00 PM ora de iarnă a Coastei de Est (GMT-5).

Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte, de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite.

Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Solicitanţii sunt sfătuiţi să nu aştepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a se înregistra. Numărul mare de inregistrări simultane poate duce la întârzieri la conectarea online. Nicio înregistrare online sau pe hârtie nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de iarnă a Coastei de Est (GMT-5) a zilei de 3 noiembrie 2014. Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi.

Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2016, aplicanţii sunt rugaţi să consulte instrucţiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html, precum şi pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/instructions.html.

Cerinţele de calificare presupun ca solicitantul să îndeplinească atât condiţia de a fi născut într-o ţară care participă la program, cât şi criteriul educaţional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puţin doi ani într-o meserie eligibilă. Pentru determinarea calificării pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date O*NET OnLine (http://www.onetonline.org) a Departamentului Muncii al SUA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult