Acasa Actualitate-InternaSocial Programul Metroului de Revelion

Programul Metroului de Revelion

scris de Ziua Veche
3 afisari

Metroul va circula, în zilele de 1 şi 2 ianuarie, după programul specific zilelor de sărbătoare, informează un comunicat al Metrorex transmis AGERPRES. În zilele de 1 şi 2 ianuarie, garniturile de metrou vor circula la interval de 10-12 minute pe Magistralele 1 (Pantelimon – Dristor) şi 3 (Preciziei – Anghel Saligny).

Conform Metrorex, pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera) trenurile de metrou vor circula la un interval de 8-9 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord – 1 Mai), trenurile vor circula la intervale de 7-9 minute. În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula la un interval de aproximativ 20 de minute. În funcţie de numărul călătorilor înregistraţi, Metrorex va introduce garnituri suplimentare pentru micşorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, în scopul satisfacerii în condiţii optime a cererii de transport cu metroul în această perioadă, se precizează în comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult