Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – Protest fulger. Mii de oameni în faţa Guvernului României (video)

UPDATE – Protest fulger. Mii de oameni în faţa Guvernului României (video)

scris de Ziua Veche
46 afisari

UPDATE – Protestul din fața Guvernului, la care au participat peste 10.000 de oameni conform unor surse din Jandarmerie, s-a încheiat miercuri dimineață fără a se înregistra incidente.

Peste 10.000 de oameni au ieșit în Piața Victoriei, marți seară, pentru a protesta împotriva ordonanțelor privind grațierea unor pedepse și modificarea Codurilor penale.

„Protestul este considerat încheiat. Manifestația a decurs fără probleme, au fost încercări de a pătrunde în curtea interioară a Guvernului, prin forțarea porților de acces. Nu au fost aplicate sancțiuni. Cei care doresc să-și manifeste nemulțumirile în spațiul public o pot face, dar numai în mod pașnic și cu respectarea legii”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

UPDATE – Jandarmeria a decis să suplimenteze numărul efectivelor din Piața Victoriei, acolo unde mii de oameni protestează la această oră, (n.r. marți, 00:15). Conform unor informații, mai multe mașini cu scutieri și jandarmi echipați pentru lupte de stradă au ajuns în fața guvernului.

Mii de oameni protestează la această oră în faţa Guvernului, după ce Executivul a adoptat proiectul de lege privind graţierea şi ordonanţa privind modificarea Codurilor Penale.

 

protest guvernProtest la ora transmiterii acestei ştiri în faţa Palatului Victoria, după ce Executivul a adoptat proiectul de lege privind graţierea şi ordonanţa privind modificarea Codurilor Penale.

Oamenii scandeaza „PSD – Ciuma Rosie” si „Rusine, rusine, rusine sa va fie!”.

LIVE VIDEO AICI

Mii de de persoane au ieşit în faţa Guvernului, nemulţumite de deciziile luate de Executiv.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi seara un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult