Acasa Actualitate-InternaSocial Protest la Miercurea Ciuc: Csibi Barna acuză statul român de Apartheid

Protest la Miercurea Ciuc: Csibi Barna acuză statul român de Apartheid

scris de M.A.
11 afisari

Csibi Barna revine în atenţia publică. Mai nou, acuză statul român de Apartheid, după ce, în urmă cu ceva vreme a iritat opinia publică prin spânzurarea simbolică a lui Avram Iancu.

Csibi Barna Apartheid

Protest la Miercurea Ciuc: Csibi Barna acuză statul român de Apartheid (foto: blog.hunnianemzetimuhely.ro)

Harghiteanul extremist a protestat, marţi, într-o piaţă din Miercurea Ciuc, faţă de suspendarea aplicării HG privind UMF Târgu Mureş, el având panouri pe care scria „Apartheid„, „De aceea nu le trebuie medici maghiari pentru că vor să dispărem”.

El a amplasat, în mijlocul arterei pietonale, trei panouri inscripţionate în limba maghiară cu mesajul „Apartheid„, „De aceea nu le trebuie medici maghiari pentru că vor să dispărem” şi „Unde este UMF Târgu Mureş, unde este secţia maghiară?”, transmite Mediafax.

Protestez faţă de situaţia nefavorabilă, ridicolă de la UMF Târgu Mureş. Statul a ajuns în această situaţie patetică, ridicolă, încât mai bine îşi schimbă Guvernul decât să îşi respecte legea proprie, să nu vorbim de cele internaţionale. Fac referire şi la legile internaţionale, în asta are o încadrare clară, este fapt de Apartheid„, a spus Csibi Barna.

Întrebat dacă este de părere că medicii din zonă ar trebui să vorbească şi limba română, Csibi Barna a declarat: „Eu sunt secui şi nu mă interesează de restul”.

5 comentarii

tech 16-05-2012 - 09:12

Și noi suntem români și nu ne interesează de unguri!

nae girimea 16-05-2012 - 13:13

Curat apartheid coane Fanica ! Deci ei vor sa se separe , iar noi sintem acuzati de apartheid ! Vorba lui Mircea Badea : ng!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-05-2012 - 13:40

…csibike dar de baniiiii luati de la ro.mani te intereseaza cumva. Dar de keresztoy si padurile rassE , de banii luati de markobelliTU in avans pt. poezii scrise …amantei de odinioara , TE INTERESEAZA cumva SECUIe !

MI-5 16-05-2012 - 14:08

Bă lo fos
Am auzit ca se pregatesc niste nuiele de alun.
Sa-ti vina mintea la cap.

Hiller 16-05-2012 - 18:40

acest individ periculos ar fi trebuit, de multa vreme, bagat la puscarie sau, mai uman, internat intr-un balamuc de maxima securitate dar … romanul este tolerant ca asa vrea tanti europa !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult