Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE Proteste extreme! O autoincendiere şi o ameninţare cu sinuciderea la Cotroceni

UPDATE Proteste extreme! O autoincendiere şi o ameninţare cu sinuciderea la Cotroceni

scris de M.A.
6 afisari

UPDATE 17.20: Preşedintele SCMD, colonelul în rezervă Mircea Dogaru, a confirmat pentru ZiuaVeche.ro că bărbatul care şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni a declarat că este militar în rezervă.  În momentul de faţă se fac verificări pentru a se afla dacă este membru al sindicatului. Colonelul a ţinut să amintească faptul că, la începutul anului, au existat informaţii potrivit cărora chiar militari care au participat la misiuni în teatrele de operţii din Afganistan au ameninţat că vor recurge la asemenea gesturi extreme. Liderul SCMD a ţinut să precizeze că este regretabilă recurgea la asemenea gesturi, mai ales că acţiunile în Justiţie dau câştig de cauză rezerviştilor militari. De asemenea, Mircea Dogaru a declarat că este grav faptul că, în România, oamenii au ajuns să se arunce de la balconul parlamentului sau să-şi dea foc în faţa palatului Cotroceni.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani şi-a dat foc în zona Palatului Cotroceni, fiindu-i arse mâinile, el fiind transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Proteste extreme la Palatul Cotroceni

Proteste extreme la Palatul Cotroceni

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că bărbatul are arsuri de gradul doi – trei la o prima evaluare şi că rănile nu sunt grave, transmite Mediafax. Potrivit lui Opriţa, cazul a fost semnalat prin 112, imediat, la faţa locului, ajungând o ambulnaţă SMURD care l-a preluat şi l-a transportat la SUUB.

În zona Palatului Cotroceni, un alt bărbat s-a urcat de câteva ore pe un stâlp şi ameninţă că se sinucide pentru că nu îi sunt respectate drepturile fundamentale. Doi pompieri, aflaţi la faţa locului, s-au urcat pe autoscară şi încearcă să-l convingă pe bărbat să renunţe la protest. Bărbatul, care acuză justiţia pentru gestul său, s-a legat cu trei cabluri electrice tricolore de stâlp şi de gât.

8 comentarii

YAAKOV 08-06-2011 - 17:34

Sinucigasii mai bine ne-ar face si noua un bine si ne-ar scapa de cateva zeci de jigodii, daca tot nu le mai pasa de viata lor. Simpla sinucidere tradeaza un caracter slab, plangacios.

urbos 08-06-2011 - 19:42

Corect.

jan dinu 08-06-2011 - 19:41

P’asta l-a parasit P.A.U.L.A …..
shi a vrut s-o foloseasca pentru „friptura //-:))
JD-USA

vic 08-06-2011 - 22:16

daca iese’ un ban …merita spectacolul

ghimpe 10-06-2011 - 00:28

„Bugetul trebuie echilibrat,
Tezaurul trebuie reaprovizionat,
Datoria publica trebuie micşorata,
Aroganţa funcţionarilor publici trebuie moderata şi controlata, şi
Ajutorul dat altor ţari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment.
Oamenii trebuie si înveţe din nou sa munceasca în loc sa traiasca pe spinarea
statului.”
( Cicero , anul 55 înainte de Hristos)

In concluzie nu s-a modificat nimic de 2066 de ani !!!

Denali 10-06-2011 - 01:36

Dle ghimpe , este un forumnist pe acest forum cu numele de : Europeanul…

Eu ma screm de un timp sa-i atrag atentia cu dovezi zilnice ca : ” NU ESTE NIMIC NOU SUB SOARE”…ca omenirea repeta aceleasi lucruri de la Nimrod incoace…numai tehnologia este diferita …NATURA UMANA , este aceeasi…

Sloganul dlui Europeanul , imprumutat de la capetele tuguiate din cercurile pe care le fregventoaza ( progresistii – intre noi fie vorba …nu este absolut nimic progresiv despre ideologia Stangii…noii religii a Bisericii Incalzirii globale) este : ” Change happens”….asa adauga eu : again…

Lasand aroganta care bolboroseste sub suprafata acestui slogan idiot, dl Europeanul confunda incapatanarea cu consistenta si in ciuda dovezilor istorice , dlui si gloata de aroganti din jurul lui, cred ca Istoria Societatii Umane , a inceput in ziua cand aceste capete tuguiate s-au nascut , sau au devanit constienti , politic, social ,etc…ei cred ca totul in viata este : nou si inedit iar ei fac parte dintr-o generatie speciala , fiind martorii unor evenimente care nu au avut loc niciodata ,cand de fapt , aceste evenimente se repeta continuu de milenia…generatie dupa generatie , sistem social dupa sistem social , ideologie dupa ideologie,etc.,etc….

Acesti asa numiti : progresisti liberali, continua sa ignore cel mai elementar lucru care este omniprezent pretutindeni pe acest glob : Natura Umana…

Dl Europeanul ,deasemenea a clocit un alt slogan : ” europenii au invatat din greselile trecutului…”…

Din nefericire dl Europeanul refuza nu numai sa observe Natura Umana dar Realitatea il plezneste zilnic peste ochi cu exemple …exemple aproape zilnice care apar pe acest forum : antisemitismul abject , spre exemplu , neo marxismul , pseudo jurnalismul , ignoranta , ura , prostia si reaua vointa…

cicerone 11-06-2011 - 12:09

1. Maiorul ala talamb cred ca nu stie nici el ce vrea. Posibil sa fi fost momit cu ceva pomeni de antene de a facut gestul cu pricina, regretabil pentru un rezervist.Oricum, numai miniciuni si diversiuni , specifice dogarienilor, nu rezulta de ce a fost dat afara din armata la 36 de ani . Si de ce are pensie militara? Ca de fapt a lucrat mai putin de 15 ani in armata. Si unde a lucrat, ce functii a avut? Asa se face o investigatie , nu ca la dogarieni, arunca unul niste vorbe si sar toate televiziunile sa critice tot ce misca.
2. Cat despre tolomacul cu stalpul infamiei, acel tinerel a avut serviciu dar a fost dat afara, posibil pentru buna purtare.Oricum , aurolacul nu stie sa faca nimic, a trait din bani publici si tot asa vrea sa traiasca. Tolomac, daca vrei casa si serviciu, garantate de stat, du-te tolomacule in Coreea de Nord sau in Cuba si o sa le ai. Aici, in economia de piata( de fapt cam de paiata), functioneaza cu totul alte reguli.
3. Citatul din CICERO este foarte actual. Foarte multi romani gen talambul de rezervist si tolomacul de la casa de copii trebuie reinvatati sa munceasca nu sa stea pe spinarea statului, adica pe spinarea contribuabilului roman.

Ciu Huhu 11-06-2011 - 19:36

Pentru voi portocalii tot poporul e talimb pentru ca e disperat asa ca maiorul ala, poporul voi portocalii l-ati dus la disperare, ruina!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult