Acasa Actualitate-InternaSocial Proteste la Palatul Cotroceni

Proteste la Palatul Cotroceni

scris de Ziua Veche
12 Afisari

Mitingul de protest organizat de Federatia Sindicala Cartel Alfa si Blocul National Sindical, vineri, va inchide traficul rutier, intre orele 08.00 – 11.30, pe Bd. Geniului, intre Bd. Iuliu Maniu, P-ta Danny Huwe (Razoare) si intersectia sos. Panduri cu Str. Dumitru Bagdasar, transmite Agerpres.


Federatia Sindicala Cartel Alfa si Blocul National Sindical vor organiza, vineri, la Palatul Cotroceni din Capitala, in intervalul 09.00 – 11.00, un miting de protest la care se estimeaza prezenta unui numar de aproximativ 4.000 de persoane.

Mitingul se va desfasura pe Bd. Geniului, de la intersectia cu Bd. Iuliu Maniu pana la sos. Panduri, pe ambele sensuri de circulatie.

DGPMB estimeaza o aglomerare a traficului rutier si recomanda conducatorilor auto sa evite, pe cat posibil, tranzitarea zonei in intervalul 08.00 – 11.30 si sa aleaga ca ruta ocolitoare Bd. Timisoara – Str. Razoare – sos. Panduri sau Bd. Iuliu Maniu – sos. Virtutii. Totodata politistii recomanda participantilor la trafic sa nu blocheze centrul intersectiei, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera aflati in zona pentru dirijarea si fluidizarea traficului rutier.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS